Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Je wilt aan de slag gaan bij een nieuwe werkgever of krijgt een mooie, nieuwe klus aangeboden. Je moet al over een paar dagen beginnen, maar daar ben je juist blij mee, want je staat te popelen om aan de slag te gaan. Maar dan zegt je (toekomstige) werkgever dat je een VCA-diploma nodig hebt voor je de bouwplaats op gaat of voor je mag beginnen met werken.

Wat nu?

VCA-cursus

Het is natuurlijk zaak om zo snel mogelijk je VCA-diploma te halen. Dat is de enige manier waarop je deze baan binnensleept en aan de slag kunt. Maar hoe? En waar?

Geen nood! 

in1keerVCA.nl biedt vrijwel elke dag VCA-cursussen aan op verschillende plekken in het land. Er is vrijwel altijd een locatie dicht bij jou in de buurt en mocht daar niet snel genoeg een cursus aangeboden worden, dan kun je ervoor kiezen om een eindje verder te rijden om morgen al een cursus te volgen.

Zo snel mogelijk je diploma

Misschien denk je nu:

Dat is allemaal goed en wel, maar ik heb een diploma nodig. Krijg ik die ook direct mee?

Je kunt direct na het afronden van je examen zien of je geslaagd bent. Je krijgt echter niet direct een diploma mee, omdat het examenbureau de resultaten moet verwerken, daarna de certificaten naar in1keerVCA.nl moet sturen en vervolgens moet in1keerVCA.nl de certificaten naar de cursisten opsturen.

Dat duurt toch veel te lang? Ik heb mijn diploma direct nodig!

Gelukkig is daar een oplossing voor: het Centraal Diploma Register. Het Centraal Diploma Register is, zoals de naam al zegt, een register waarin alle VCA-diploma's geregistreerd worden. De eerstvolgende werkdag nadat je het VCA-diploma behaald hebt, word je geregistreerd in dit diplomaregister. 

Vraagt je werkgever om een bewijs van het behalen van je VCA-diploma en heb je nog geen diploma of pasje ontvangen? Verwijs je werkgever dan naar het Centraal Diploma Register. Door enkel jouw achternaam en geboortedatum in te vullen, kan je werkgever dan controleren of jij daadwerkelijk een VCA-diploma heb behaald. Zo kun je dus vrijwel direct na het behalen van je diploma aan de slag en hoef je niet te wachten tot je het papieren diploma en het pasje hebt ontvangen!

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina