Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Op het internet wordt regelmatig gezocht naar onderwerpen die met VCA te maken hebben en ook via onze chat worden vaak vragen gesteld. Over veel van deze onderwerpen is in de afgelopen jaren al een blog verschenen op in1keerVCA.nl. Daarom zetten wij hier een aantal van onze meest gelezen blogs en de blogs met onderwerpen die het vaakst gezocht worden op een rijtje.

De gevarendiamant

Een onderwerp dat veel mensen lastig blijven vinden, is de gevarendiamant. Daarom hebben wij hier een tijd geleden al eens een blog over geschreven: blog gevarendiamant. U kunt hier duidelijk lezen wat ieder vlak van de gevarendiamant betekent.

Werken op hoogte

Ook wordt er regelmatig gezocht naar de regels voor het werken op hoogte. Wanneer mag gebruik worden gemaakt van een ladder? Welke veiligheidsmaatregelen moeten genomen worden bij het gebruiken van een steiger? Lees de belangrijkste algemene regels in onze blog over werken op hoogte. Bent u benieuwd naar de specifieke regels en maatregelen die gelden bij het gebruik van verschillende hulpmiddelen en apparaten? Lees dan onze blogs over werken op hoogte met ladders, steigers en hoogwerkers.

VCA-examen

Veel mensen zijn zenuwachtig als ze een examen moeten maken. Begrijpelijk, natuurlijk. Om de zenuwen wat tot bedaren te brengen, helpt het vaak om goed voorbereid te zijn. Dit doet u natuurlijk ten eerste door goed te leren voor uw examen, maar daarnaast is het ook fijn om te weten wat u kunt verwachten. Daarom kunt u in een van onze blogs lezen hoe het VCA-examen er precies uitziet, wat voor soort vragen u moet maken en hoeveel antwoorden u goed moet hebben om geslaagd te zijn.

Meer vragen?

Heeft u nog meer vragen? Blogs die hier ook opgenomen moeten worden of onderwerpen waar nog geen blog over geschreven zijn, maar waar u wel graag een blog over zou zien?

Laat het ons weten!

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina