Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Edu-dex

Met de koppeling van Edu-dex hebben afnemers altijd een actueel overzicht van alle cursussen die in1keerVCA.nl aanbiedt. Edudex is een open data standaard waarmee bedrijven, instellingen en organisaties hun intranet, LMS-systeem en portals kunnen koppelen. Hierdoor beschikt u altijd over de juiste informatie over de VCA cursussen. Als afnemer kunt u hier gratis gebruik van maken. Heeft u een geautomatiseerd opleidingssyteem, dan is dit aan te bevelen. in1keerVCA.nl is partner van Edudex en hiermee profiteert u direct van onze scherpe prijzen, landelijke dekking en hoge slagingspercentage.

VCA

Bij in1keerVCA.nl kunt u terecht voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. Wij bieden diverse opleidingsmogelijkheden: alleen examen, e-learning met examen en de dagcursus. in1keerVCA.nl beschikt over meer dan 60 examenlocatie en ruim 20 dagcursuslocaties. Examens zijn mogelijk in alle VCA examentalen die beschikbaar zijn.

VCA incompany

Wilt u een VCA incompany cursus bij ons regelen, dan is dit ook mogelijk. Deze cursus staat niet in EDU-DEX omdat wij samen met u de cursusdatum bepalen. Onze instructeur komt naar u toe en verzorgt bij u de VCA cursus. Ook de examinator komt op uw eigen locatie het examen afnemen. Hij zorgt voor een internetverbinding en voor de laptops waarop het examen wordt afgenomen.

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina