E-learning in Nederlands, Pools en Engels

VCA examenlocatie IVM in Groningen

Op onze VCA examenlocatie in Groningen kunt u examen afleggen voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. In1keerVCA.nl heeft in heel Nederland cursuslocaties voor het geven van de VCA dagcursus en locaties voor het afnemen van VCA examens door een gecertificeerd examen bureau. Op de locatie van IVM in Groningen kunt u alle soorten VCA examen afleggen en in alle beschikbare VCA talen. Het is ook mogelijk om het VCA Basis examen af te leggen als VCA Voorleesexamen. Door middel van een koptelefoon worden alle vragen en antwoorden voorgelezen. Voor VCA VOL en VCU VIL is dit niet mogelijk.

VCA Dagcursus

Wilt u liever een VCA dagcursus volgen dan is dit ook mogelijk bij in1keerVCA.nl. Op meer dan 20 locaties in Nederland kunt u onze VCA dagcursus volgen. Als u een VCA dagcursus volgt heeft u altijd recht op een gratis VCA herexamen. De enige voorwaarde die we stellen is dat u e-learning die u gratis bij uw boeking krijgt helemaal doorloopt. in1keerVCA.nl is de VCA opleider in Nederland met een hoog slagingspercantage.

VCA E-learning

Wilt u het VCA examen thuis voorbereiden dan kunnen wij u de VCA e-learning aanbevelen. Met een e-learning account kunt u thuis of op uw werk zich voorbereiden op het VCA examen en dan op onze locatie van IVM in Groningen het VCA examen afleggen. Het VCA e-learning programma is alleen beschikbaar in het Nederlands voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL.

Locatie

Onze locatie IVM Groningen is goed bereikbaar vanaf de A7. Op de VCA examen locatie is voldoende parkeerruimte.

IVM Groningen
Wismarweg 6
9723 HB Groningen

 

 

Dichtsbijzijnde examens

VCA herexamen
Examen
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer
Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina