Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels

✅ Nu ook dagcursus in Engels en Hongaars ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

Laden...
Laad meer

Examenlocatie 'Wijkcentrum Prinsenhof' - Beverwijk

Op onze locatie in Beverwijk worden alle soorten examens afgenomen. U kunt ervoor kiezen om enkel een examen te maken of u kunt kiezen voor een e-learning inclusief examen, waarbij u van tevoren de theorie leert door middel van een e-learningprogramma en dan het examen maakt. De examenlocatie, Wijkcentrum Prinsenhof, is eigendom van Stichting Welzijn Beverwijk. Deze stichting heeft zalen op diverse plekken in Beverwijk, die verhuurd worden voor bijvoorbeeld lezingen en vergaderingen. 

De omgeving

De Beverwijkse samenleving concentreert zich al lang rond handel en industrie. Wijkcentrum Prinsenhof staat op een vrij centrale plek voor al deze bedrijven. De examenlocatie staat middenin Beverwijk, naast de Rooms-Katholieke basisschool de Wilgeroos.

Bereikbaarheid

Als u met de auto naar de examenlocatie komt, zult u vanaf de A22 nog een stukje door Beverwijk moeten rijden om bij het buurthuis te komen, aangezien Wijkcentrum Prinsenhof middenin Beverwijk ligt. Als u met het openbaar vervoer komt, kunt u vanaf station Beverwijk een bus nemen naar bushalte Huiderlaan, waarvandaan u nog ongeveer 2 minuten zult moeten lopen. Op 9 minuten loopafstand vindt u bushalte Hilbersplein, waarlangs ook een bus rijdt die van het station komt en naar het station gaat.

 

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina