Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*

Examenlocatie 'Buurthuis Wijk aan Duin' - Beverwijk

Op onze locatie in Beverwijk worden alle soorten examens afgenomen. U kunt ervoor kiezen om enkel een examen te maken of u kunt kiezen voor een e-learning inclusief examen, waarbij u van tevoren de theorie leert door middel van een e-learningprogramma en dan het examen maakt. De examenlocatie, Buurthuis Wijk aan Duin, is eigendom van Stichting Welzijn Beverwijk. Deze stichting heeft zalen op diverse plekken in Beverwijk, die verhuurd worden voor bijvoorbeeld lezingen en vergaderingen.

De omgeving

De Beverwijkse samenleving concentreert zich al lang rond handel en industrie. Buurthuis Wijk aan Duin staat op een vrij centrale plek vooor al deze bedrijven. De examenlocatie staat midden in Beverwijk, naast de Rooms-Katholieke basisschool de Wilgeroos.

Bereikbaarheid

Als u met de auto naar de examenlocatie komt, zult u vanaf de A22 nog een stukje door Beverwijk moeten rijden om bij het buurthuis te komen, aangezien Buurthuis Wijk aan Duin middenin Beverwijk ligt. Als u met het openbaar vervoer komt, kunt u vanaf station Beverwijk een bus nemen naar bushalte Huiderlaan, waarvandaan u nog ongeveer 2 minuten zult moeten lopen. Op 9 minuten loopafstand vindt u bushalte Hilbersplein, waarlangs ook een bus rijdt die van het station komt en naar het station gaat.

Adres

Buurthuis Wijk aan Duin
Wilgenhoflaan 2C
1944 TD Beverwijk

Dichtsbijzijnde examens

Op locatie Beverwijk (NH)
Of zoek een andere locatie
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina