E-learning in Nederlands, Pools en Engels

Examenlocatie 'IVM Coevorden' - Coevorden

In Coevorden kunt u een VCA-examen maken op de locatie van IVM Coevorden. IVM betekent Instituut voor Veiligheid & Milieu. IVM is een organisatie waar onder andere VCA examens worden afgenomen. Eén keer per maand wordt op de locatie van IVM een VCA-examen georganiseerd. U kunt hierbij kiezen tussen enkel een VCA-examen of een VCA-examen inclusief e-learning. U kunt op deze locatie VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL examen afleggen.

De omgeving

De examenlocatie is duidelijk te herkennen aan de glazen/spiegelende muur aan de wegkant. IVM Coevorden bevindt zich een eindje buiten het centrum van Coevorden. In de omgeving zijn meerdere bedrijven gevestigd.

Bereikbaarheid

IVM Coevorden bevindt zich naast de Karwei en is, zoals eerder genoemd, te herkennen aan de glazen/spiegelende muur. Doordat IVM Coevorden zich buiten het centrum bevindt, is de examenlocatie goed bereikbaar met de auto. Als u uit de richting van Slagharen komt, kunt u via de N377 in Coevorden komen. U hoeft alleen één keer rechtsaf te slaan bij een rotonde en u bent al op uw bestemming. Als u vanuit Hardenberg komt, hoeft u slechts over één lange weg te rijden om op de Monierweg te komen. Als u met het openbaar vervoer komt, kunt u vanaf station Coevorden een bus nemen naar bushalte Trageldijk. Vanaf die bushalte zult u nog ongeveer 6 minuten moeten lopen.

Adres

IVM Coevorden
Monierweg 4
7741 KT Coevorden

Dichtsbijzijnde examens

E-learning + examen
Examen
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer
Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina