Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

Examenlocatie  - Coevorden

In Coevorden kunt u een VCA-examen maken op de locatie van in1keerVCA.nl. Op deze locatie worden alle soorten VCA examens afgenomen. Eén keer per maand wordt op de locatie een VCA-examen georganiseerd. U kunt hierbij kiezen tussen enkel een VCA-examen of een VCA-examen inclusief e-learning. U kunt op deze locatie het VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL examen afleggen.

De omgeving

De examenlocatie is duidelijk te herkennen aan de groene glazen/spiegelende muur aan de wegkant. Onze examen locatie in Coevorden bevindt zich een eindje buiten het centrum van Coevorden. In de omgeving zijn meerdere bedrijven gevestigd.

Bereikbaarheid

Onze examenlocatie bevindt zich naast de Karwei en is, zoals eerder genoemd, te herkennen aan de glazen/spiegelende muur. De locatie ligt net buiten het centrum en is goed bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid. Als u uit de richting van Slagharen komt, kunt u via de N377 in Coevorden komen. U hoeft alleen één keer rechtsaf te slaan bij een rotonde en u bent al op uw bestemming. Als u vanuit Hardenberg komt, hoeft u slechts over één lange weg te rijden om op de Monierweg te komen. Als u met het openbaar vervoer komt, kunt u vanaf station Coevorden een bus nemen naar bushalte Trageldijk. Vanaf die bushalte zult u nog ongeveer 6 minuten moeten lopen.

Adres

in1keerVCA.nl
Monierweg 4
7741 KT Coevorden

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina