E-learning in Nederlands, Pools en Engels

Onze website is op zondag gesloten.

Fijn dat u belangstelling hebt voor In1keerVCA.nl.
Wij beschouwen de zondag als een rustdag. Om die reden is onze site op zondag gesloten.

Morgen zijn we u graag weer van dienst.

We wensen u een goede zondag toe.

VCA cursus in Deventer

VCA nodig? Kom naar Deventer! in1keerVCA.nl verzorgt in Huis van de Wijk de VCA cursus voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. Bij 1keerVCA.nl slaagt (bijna) iedereen in 1 keer. Door onze unieke aanpak kunnen we dit garanderen. Toch niet geslaagd dan een gratis herexamen. Iedereen die bij ons een dagcursus boekt krijgt hierbij gratis een e-learning. Met deze e-learning kunt u zich in 2 á 3 uur voorbereiden op de cursus. E-learning helemaal afgerond en de dagcursus gevolgd dan geven wij een gratis herexamen mocht u onverhoopt niet slagen.

Dagcursus

Tijdens de dagcursus voor VCA basis of VCA VOL vertelt onze ervaren instructeur u alles wat u moeten weten om het examen positief te kunnen afronden. Alle onderwerpen komen aan de orde of het nu over ladders gaat of een besloten ruimte, gassen of electriciteit onze instructeur weet er alles van. We oefenen ook uitgebreid examenvragen en antwoorden zodat u goed voorbereid het examen kunt doen. Voor VCA Basis kunt u voor het examen maximaal 4000 punten halen en bent u geslaagd bij minimaal 2580 punten. Voor VCA VOL kunt u 7000 punten halen en bent u geslaagd bij minimaal 4515 punten.

VCA e-learning

Wilt u liever thuis de VCA lesstof voorbereiden dan kunt u gebruik makenvan onze uitgebreidde e-learning. In 6 tot 8 uur gaat u thuis achter uw computer, laptop of tablet door de lesstof heen. De e-learning is voorzien van korte stukjes tekst met daarna vragen om lesstof te toesten. Examen kunt u doen op één van onze ruim 70 locaties in Nederland.

VCA examen

Het VCA Basis examen is mogelijk in diverse talen en ook mogelijk in de voorlees variant. Het VCA VOL examen is mogelijk in 4 talen namelijk Nederlands, Engels, Duits en Frans. Een voorleesexamen is bij VCA VOL niet mogelijk. Voor VCA Basis krijgt u 60 minuten de tijd en doet u een voorleesexamen dan krijgt u 15 minuten extra tijd. Voor VCA VOL en VCU VIL heeft u 75 minuten de tijd om het examen te maken. Dit is meestal ruim voldoende om rustig door alle vragen heen te lopen en te beantwoorden.


Spuipad 1
7417 WM Deventer

 

Dichtsbijzijnde cursussen

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer
Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina