Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA examen in Diemen

Op onze VCA locatie IP Campus in Diemen kunt u terecht voor het VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL examen in alle talen die mogelijk zijn. Diemen is centraal gelegen en goed bereikbaar met de fiets, auto of het openbaar vervoer. U kunt kiezen voor een e-learning vooraf met examen of alleen een los examen. Kiest u voor e-learning, dan kunt u eerst thuis of op het werk leren op uw eigen tempo en waar en wanneer u maar wilt. Zowel een los examen als de e-learning kunt u afleggen voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. Ook is het mogelijk om in een andere taal het VCA examen af te leggen. 

VCA E-learning

Met onze  VCA e-elarning kunt u zich goed voorbereiden op het examen VCA. De e-learning kunt u maken op uw PC, laptop, tablet of iPad. U hoeft alleen de afgegeven vouchercode in te voeren en u kunt meteen aan het leren. Alle vragen moeten juist beantwoord worden voordat u naar de volgende vraag kunt gaan. Dit hebben we  gedaan zodat u weet wat het juiste antwoord moet zijn en u hiervan leert. De opgedane kennis van de e-learning gebruikt u voor het maken van het echte VCA examen. Met deze e-learning bent u ongeveer 6 tot 8 uur bezig en dan heeft u alle kennis om het VCA examen positief te kunnen afronden.

VCA examen

Op ruim 75 locaties in Nederland kunt u terecht om het VCA examen af te leggen. Het VCA basis examen bestaat uit 40 vragen en antwoorden en het VCA VOL en VCU VIL examen bestaat uit 70 vragen en antwoorden. U bent geslaagd als u een minimaal aantal punten heeft behaald. Voor iedere juist beantwoorde vraag kunt u 100 punten krijgen. Voor VCA basis dient u minimaal 2580 punten halen en voor VCA VOL en VCU VIL dient u minimaal 4515 punten te halen. Als u geslaagd bent ontvangt u het VCA diploma wat 10 jaar geldig is.

VCA dagcursus

Wilt u toch liever een dagcursus volgen om alles goed op te kunnen nemen? Op ruim 25 locaties in Nederland wordt de VCA dagcursus door één van onze ervaren instructeurs verzorgd incl. koffie, thee, lunch en het examen. Eén van onze ervaren instructeurs vertelt u alles over de verschillende onderwerpen die worden getoetst tijdens het examen. Tijdens deze cursusdag gaat het over o.a. ladders, steigers, gassen, gevaarlijke werkzaamheden, borden, wetgeving, gereedschappen, PBM's etc. l Veel stof in één keer om te onthouden, maar onze instructeur weet precies wat u moet weten om te slagen voor uw VCA diploma.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina