E-learning in Nederlands, Pools en Engels

VCA Drachten

Wilt u in Friesland een VCA cursus volgen voor VCA Basis of VCA VOL dan kunt u bij in1keerVCA.nl terecht. in1keerVCA.nl is een landelijk werkende VCA opleider met meer dan 25 cursuslocaties en meer dan 80 examenlocatie in Nederland. in1keerVCA.nl heeft een zeer hoog slagingspercentage door een unieke manier van lesgeven. Boekt u bij in1keerVCA.nl een dagcursus dan ontvangt u hierbij een gratis e-learning. Met deze -elaerning kunt u zich binnen 2 uur voorbereiden op de dagcursus. Heeft u deze e-learning helemaal gemaakt en een dagcursus gevolgd dan is de slagingskans 99%. Mocht u tot die ene procent behoren die toch gezkt is dan krijgt u van ons een gratis VCA herexamen.

Drachten

Drachten is goed bereikbaar vanuit de provincie Friesland en Groningen en is gelegen aan de A7 en de N381 en N31. Drachten behoort tot de gemeente Smallingerland en telt ruim 45.000 inwoners. Door de centrale ligging voor zowel Friesland als Groningen is deze locatie goed bereikbaar voor degene die een VCA diploma willen halen. Eén van de grote werkgevers in Drachten is Philips en Dunlop. Ook zijn er in het Noorden van Nederland meerdere bedrijven gevestigd die veiligheid belangrijk vinden en een VCA certificaat verplicht stellen voor hun werknemers.

VCA incompany

Ook bedrijven in Friesland kunnen gebruikmaken van onze VCA incompany cursus. Dit houdt in dat onze (Friese) instructeur bij u op locatie de VCA cursus verzorgd. Ook het VCA examen wordt op uw eigen bedrijf afgenomen door een onafhankelijk examenbureau. U hoeft alleen te zorgen voor een bakje koffie en eventueel een lunch. Onze Fries spekende instructeur komt dit graag bij u verzorgen. Het VCA examen is alleen niet mogelijk in het Fries.

VCA examen

Wilt u het VCA examen goed voorbereiden dan kunt u ook eens op onze blog het artikel "hoe ziet het vca examen eruit" lezen hoe het allemaal werkt en hoe de vragen eruit zien. Ook kunt u een proefexamen maken op de site van VCAinfra. Voor een VCA Basis examen krijgt u 40 vragen te maken en hiervoor kunt u 4000 punten krijgen. U bent met 2580 punten geslaagd voor uw VCA Basis diploma. Voor een VCA VOL of VCU VIL examen krijgt u 70 vragen te maken en hiervoor kunt u 7000 punten krijgen. U bent met 4515 punten geslaagd voor uw VCA VOL of VCU VIL diploma.

 

Dichtsbijzijnde cursussen

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer
Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina