Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*

VCA examenlocatie 'de Skammel' - Drachten

In wijkcentrum De Skammel in Drachten hebt u ongeveer 1 keer per 2 maanden de mogelijkheid om een VCA-examen te maken. Wijkcentrum 'De Skammel' is gevestigd in wijk De Trisken. In het wijkcentrum zijn diverse organisaties actief om de wijkbewoners te ondersteunen. Ook worden er allerlei activiteiten georganiseerd voor de buurtbewoners. Daarnaast wordt de locatie verhuurd, waardoor er ook VCA-examens afgenomen kunnen worden in het wijkcentrum. Als u een VCA-examen wilt maken, kunt u kiezen tussen VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL. Voor VCA Basis kunt u ook een VCA voorleesexamen boeken.

De omgeving

Zoals hierboven al genoemd werd, bevindt wijkcentrum De Skammel zich in wijk De Trisken. Dit is aan de buitenkant van Drachten: u hoeft enkel de straat uit te lopen en u bent de stad uit. Tegenover het wijkcentrum zijn 2 basisscholen gevestigd. Ook is er vlakbij aan verschillende kanten water.

Bereikbaarheid

Drachten is goed te bereiken vanaf de snelweg. De A7 loopt er namelijk vlak langs. Vanuit bijvoorbeeld Heerenveen bent u in 20 minuten bij de cursuslocatie. Als u met het openbaar vervoer wilt komen, is de examenlocatie enkel te bereiken met de bus. Bushalte Himsterhout is het dichtst bij de locatie, op ongeveer 10 minuten loopafstand.

Adres

Wijkcentrum De Skammel
Melkkelder 84
9205 DE Drachten

Dichtsbijzijnde examens

Op locatie Drachten (FR)
Of zoek een andere locatie
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina