Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA Examen in Eindhoven

In Eindhoven kunt u VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL examen afleggen op onze locatie OTC Sommeren in Eindhoven. Op diverse datums in de maand kunt op onze locatie in Eindhoven snel en eenvoudig uw examen afleggen. Voor VCA VOL, die bedoeld is voor operationeel leidinggevende, en voor VCA Basis, die bedoeld is voor iedereen die werkzaamheden uitvoert die risicovol kunnen zijn of waar gevaar aanwezig is.

Het examen

Het VCA examen wordt afgenomen door een onafhankelijk extern examen bureau die geaccrediteerd wordt door de stichting SSVV. Alle examens worden afgenomen op een laptop of computer. U krijgt diverse soorten vragen voorgelegd waarbij u het juiste antwoord dient te kiezen. Heeft u alle vragen beantwoord, dan kunt u het examen afsluiten en krijgt u direct op uw scherm te zien of u wel of niet geslaagd bent. Bent u geslaagd, dan wordt u de eerstvolgende werkdag geregistreerd in het Centraal Diploma Register VCA. U ontvangt binnen twee weken een diploma en pasje.

Dagcursus

in1keerVCA.nl biedt u ook een dagcursus aan in Eindhoven. Wilt u een gedegen cursus volgen van 1 dag dan bent u bij in1keerVCA.nl aan het juiste adres. De dag wordt voor u inclusief koffie, thee en lunch en inclusief het examen u aangeboden voor een scherp tarief vanaf {dagc}.

Locatie

OTC Sommeren
Trasweg 9
5712 BB Someren-Eind

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina