E-learning in Nederlands, Pools en Engels

VCA Examen in Nuth

In Nuth worden VCA-examens afgenomen voor in1keerVCA.nl. U krijgt hier bij in1keerVCA.nl 1 of 2 keer per maand op een vrijdag de kans om een VCA-examen te maken. Dit examen wordt 's middags om 4 uur afgenomen. Het VCA examen wordt afgenomen op een computer en u weet direct de uitslag als u het examen heeft afgesloten.

VCA Dagcursus

In Sittard-Geleen biedt in1keerVCA.nl ook de VCA dagcursus aan. Dit kan voor VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL. Eén van onze ervaren instructeurs vertel u deze cursusdag alles over de inhoudt van VCA zodat u aan het einde van de dag uw VCA examen kunt maken. U ontvangt tijdens de VCA cursus koffie, thee en een lunch. Ook het VCA examen is in de prijs inbegrepen. Bij het boeken van een VCA dagcursus ontvangt u ook een gratis e-learning. Als u deze helemaal doorlopen heeft en de dagcursus heeft gevlogd heeft u recht op een gratis VCA herexamen. Ook kunt u een VCA dagcursus boeken op uw eigen bedrijf. De VCA incompany cursus die wij aanbieden is hiervoor de juiste cursus.

De omgeving

De examenlocatie bevindt zich vlak naast de A76. Zoals de straatnaam, Industriestraat, al doet vermoeden staat de locatie op een industrieterrein, namelijk bedrijventerrein De Horsel. Dichtbij de VCA examen locatie vindt u station Nuth.

Bereikbaarheid

Een bedrijventerrein moet natuurlijk goed bereikbaar zijn voor verkeer. U kunt dan ook zeker met de auto naar het examen komen. De afrit van de A76 loopt langs het bedrijventerrein en u bent dus vanaf de snelweg zo bij de examenlocatie. Als u met het openbaar vervoer komt, kunt u uitstappen bij bushalte De Horsel, op 8 minuten loopafstand van de examenlocatie.

Adres

Veiligheidscentrum Limburg
Industriestraat 6
6361 HD Nuth

Dichtsbijzijnde cursussen

VCA herexamen
E-learning + examen
Examen
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer
Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina