Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA Examen

Bergen op Zoom is een stad in de provincie Noord-Brabant, Nederland, en heeft verschillende bezienswaardigheden en activiteiten te bieden voor bezoekers. Als je geïnteresseerd bent in het behalen van een VCA-certificaat (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers), kun je in Bergen op Zoom je VCA examen doen op onze examenlocatie. Hier zijn enkele andere dingen die je in Bergen op Zoom kunt doen:

1. **Historische binnenstad:** Bergen op Zoom heeft een prachtige historische binnenstad met goed bewaarde gebouwen en straten. Je kunt er wandelen, de architectuur bewonderen en winkelen in de lokale boetieks.

2. **Markiezenhof:** Dit voormalige stadspaleis is nu een museum en cultureel centrum. Je kunt hier meer te weten komen over de geschiedenis van de stad en genieten van kunsttentoonstellingen.

3. **Binnenschelde:** Deze recreatieplas in de buurt van Bergen op Zoom biedt mogelijkheden voor zwemmen, zeilen, kajakken en andere watersportactiviteiten. Er zijn ook wandel- en fietspaden rondom het meer.

4. **Fort de Roovere:** Dit historische fort en de omliggende waterwerken zijn interessant om te verkennen. Het beroemde "Mozesbrug" is hier ook te vinden, een unieke brug die onder water lijkt te lopen.

5. **Natuurgebieden:** In de omgeving van Bergen op Zoom zijn verschillende natuurgebieden, zoals de Brabantse Wal en de Kalmthoutse Heide, waar je kunt wandelen en genieten van de natuur.

6. **Evenementen:** Bekijk of er lokale evenementen, festivals of markten plaatsvinden tijdens je verblijf in Bergen op Zoom. Deze kunnen variëren afhankelijk van het seizoen.

7. **Culinair genieten:** Probeer lokale gerechten en specialiteiten in een van de restaurants of eetgelegenheden in Bergen op Zoom.

8. **Musea:** Naast het Markiezenhof zijn er andere musea in Bergen op Zoom, zoals het Stadsmuseum en het Natuurhistorisch Museum.

De beschikbaarheid van activiteiten en bezienswaardigheden kan variëren afhankelijk van het seizoen en andere factoren, dus het is een goed idee om van tevoren informatie in te winnen over wat er te doen is in Bergen op Zoom tijdens jouw bezoek.

VCA incompany

Bij in1keerVCA.nl kun je ook kiezen voor een VCA examen of een VCA dagcursus op uw eigen locatie. Met onze VCA incompany cursus onlasten wij u helemaal. Onze instructeur komt bij u locatie en ook het examen wordt op uw locatie afgenomen door een gecertificeerd examenbureau. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina