Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA examen

Geldermalsen is een plaats in Nederland, gelegen in de provincie Gelderland. Het is vooral bekend om zijn landelijke omgeving en historische bezienswaardigheden. Als je in Geldermalsen bent en geïnteresseerd bent in het behalen van een VCA-certificaat (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers), dan kun je terecht op onze examenlocatie in Geldermalsen voor VCA basis of VCA VOL.

Naast het afleggen van het VCA-examen kun je in de omgeving van Geldermalsen ook andere activiteiten ondernemen en bezienswaardigheden bezoeken. Hier zijn enkele suggesties:

1. **Historische stadscentrum:** Geldermalsen heeft een charmant historisch stadscentrum met karakteristieke Nederlandse architectuur. Je kunt er wandelen, winkelen en de lokale cultuur ervaren.

2. **Rivier de Linge:** De rivier de Linge loopt door Geldermalsen en biedt mogelijkheden voor mooie wandel- en fietstochten langs de oevers. Je kunt ook kanoën of kajakken op de rivier.

3. **De Betuwe:** Geldermalsen ligt in de Betuwe, een regio in Nederland bekend om zijn fruitboomgaarden. Vooral in het voorjaar, wanneer de fruitbomen in bloei staan, is het een prachtige plek om te verkennen.

4. **Kasteel Neerijnen:** Het nabijgelegen dorp Neerijnen heeft een historisch kasteel, Kasteel Neerijnen, dat je kunt bezoeken.

5. **Wandelen en fietsen:** Gelderland staat bekend om zijn fiets- en wandelroutes. Er zijn tal van paden en routes in de omgeving van Geldermalsen waar je kunt genieten van de natuur en het landschap.

6. **Culinair genieten:** Probeer lokale gerechten en lekkernijen in een van de restaurants of eetgelegenheden in Geldermalsen en omgeving.

Examentijd

Je kunt deze activiteiten goed combineren met het VCA examen. Voor het VCA basis examen krijg je een uur de tijd. Voor VCA VOL krijg je een uur en 15 minuten tijd. Prima te combineren met een dagje uit in Geldermalsen. 

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina