Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

Maastricht is een prachtige stad in het zuiden van Nederland, en er is veel te zien en te doen voor bezoekers. Als je geïnteresseerd bent in het behalen van een VCA-certificaat (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) in Maastricht dan kunt u terecht op onze examenlocaties voor VCA basis of VCA VOL. Hieronder zijn enkele andere dingen die je in Maastricht kunt doen:

1. **Historische Binnenstad:** Maastricht heeft een prachtige historische binnenstad met geplaveide straatjes, kerken, pleinen en historische gebouwen. Je kunt er wandelen en genieten van de architectuur.

2. **Vrijthof:** Het Vrijthof is een beroemd plein in Maastricht met terrasjes, restaurants en vaak evenementen en concerten.

3. **Sint-Servaasbasiliek:** Deze oude kerk is een van de oudste in Nederland en een belangrijke bezienswaardigheid.

4. **Markten:** Maastricht heeft verschillende markten, waaronder de wekelijkse markt op woensdag en vrijdag op de Markt en een antiekmarkt op zaterdag op het Vrijthof.

5. **Maaspromenade:** Maak een wandeling langs de Maas en geniet van het uitzicht op de rivier.

6. **Basiliek van Onze-Lieve-Vrouw:** Deze basiliek is beroemd om zijn prachtige gotische architectuur en het beeld van Onze-Lieve-Vrouw.

7. **Stadspark:** Het stadspark is een geweldige plek om te ontspannen, picknicken en te genieten van de natuur.

8. **Musea:** Bezoek musea zoals het Bonnefantenmuseum, het Natuurhistorisch Museum, en het Museum aan het Vrijthof om meer te weten te komen over kunst, geschiedenis en de natuur.

9. **Culinair genieten:** Maastricht staat bekend om zijn culinaire scene. Probeer lokale gerechten en geniet van de Limburgse keuken in een van de vele restaurants.

10. **Boottochten:** Maak een boottocht over de Maas en bewonder de stad vanaf het water.

11. **Grotten van Sint Pieter:** Verken de ondergrondse grotten en tunnels in de buurt van Maastricht.

12. **Wandelen en fietsen:** De omgeving van Maastricht biedt prachtige wandel- en fietspaden, waaronder de Mergellandroute.

Maastricht heeft veel te bieden, of je nu geïnteresseerd bent in geschiedenis, cultuur, natuur, of gewoon wilt genieten van de sfeer van deze mooie stad. Vergeet niet van tevoren te controleren of er beschikbare VCA-examenlocaties zijn in de stad of in de buurt.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina