Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA Examen

Oldenzaal is een stad in de provincie Overijssel in Nederland. Als je in Oldenzaal bent en je wilt het VCA diploma halen van een VCA-certificaat (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers), dan kun je op onze examenlocatie in Oldenzaal examen doen voor VCA Basis of VCA VOL. Hier zijn enkele andere dingen die je in Oldenzaal en de nabije omgeving kunt doen:

1. **Stadswandeling:** Verken de historische binnenstad van Oldenzaal te voet en ontdek de oude gebouwen, pleinen en kerken.

2. **Basiliek van de Heilige Plechelmus:** Bezoek deze indrukwekkende kerk, die een van de oudste kerken in Nederland is, en bewonder het prachtige interieur.

3. **Openluchtmuseum Ootmarsum:** Dit openluchtmuseum ligt in de buurt van Oldenzaal en biedt een kijkje in het landelijke leven van vroeger, met historische gebouwen en ambachtelijke demonstraties.

4. **Natuurgebieden:** Verken de prachtige natuurlijke omgeving van Overijssel door te wandelen of te fietsen in de omliggende natuurgebieden, zoals het Springendal en het Lutterzand.

5. **Kasteel Bentheim:** Net over de grens in Duitsland, kun je Kasteel Bentheim bezoeken, een imposant middeleeuws kasteel met een rijke geschiedenis.

6. **Evenementen:** Controleer de lokale evenementenkalender om te zien of er festivals, markten of andere evenementen plaatsvinden tijdens je bezoek.

7. **Fietsen:** Overijssel heeft uitstekende fietsroutes, waaronder het bekende knooppuntensysteem, waarmee je de regio op de fiets kunt verkennen.

8. **Gastronomie:** Proef lokale gerechten en specialiteiten in de restaurants en eetcafés in Oldenzaal en de omliggende dorpen.

9. **Musea:** Bezoek lokale musea, zoals het Palthe Huis Museum in Oldenzaal, om meer te weten te komen over de geschiedenis van de stad en de regio.

10. **Zwemmen:** Als je op zoek bent naar verfrissing, zijn er in de omgeving zwembaden en recreatieplassen waar je kunt zwemmen en ontspannen.

 

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina