Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA examen

Rijssen is een stad in de provincie Overijssel in Nederland. Als je in Rijssen bent en geïnteresseerd bent in het behalen van een VCA-certificaat (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers), dan kun je terecht op onze examenlocatie in Rijssen waar je het VCA-examen kunt afleggen. Hieronder zijn enkele andere activiteiten en bezienswaardigheden in en rond Rijssen vermeld die je kunt combineren met het examen:

1. **Rijssens Museum:** Dit museum biedt inzicht in de geschiedenis en cultuur van Rijssen en de omliggende regio. Je kunt er historische artefacten en tentoonstellingen bekijken.

2. **Sallandse Heuvelrug:** Dit nationale park ligt niet ver van Rijssen en is een prachtige plek om te wandelen en te genieten van de natuur. Er zijn verschillende wandel- en fietspaden die je kunt verkennen.

3. **Fietsen en wandelen:** Overijssel staat bekend om zijn fiets- en wandelroutes. Je kunt de landelijke omgeving van Rijssen verkennen door een van de vele beschikbare paden te volgen.

4. **De Hoge Wal:** Een historisch landgoed met prachtige tuinen en bossen waar je kunt wandelen en ontspannen.

5. **Bowlen:** Er zijn verschillende bowlingcentra in Rijssen waar je kunt genieten van een gezellige avond bowlen met vrienden of familie.

6. **Lokale markten:** Bezoek de lokale markten in Rijssen om verse producten, ambachtelijke goederen en lokale lekkernijen te ontdekken.

7. **Historische kerken:** Rijssen heeft verschillende historische kerken, waaronder de Schildkerk en de Dionysiuskerk, die een bezoek waard zijn.

8. **Evenementen:** Bekijk of er lokale evenementen, festivals of markten zijn die tijdens je verblijf in Rijssen plaatsvinden. Deze kunnen variëren afhankelijk van het seizoen.

Soorten examens

Er zijn drie soorten VCA: VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL en VCA Basis.

VCA VOL: bestemd voor ZZP-ers en iedereen die een leidinggevende functie heeft
VCU VIL: bestemd voor medewerkers in de personeelsbemiddeling zoals uitzendbureau's
VCA Basis: voor iedereen die overblijft.

 

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina