Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA examen Veghel

Het VCA-examen (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) is een examen dat wordt afgenomen om te testen of iemand voldoende kennis heeft van veiligheid, gezondheid en milieu in relatie tot werkzaamheden in de bouw en andere risicovolle sectoren. Dit examen is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de  bouwsector en aanverwante sectoren. Dit examen wordt afgenomen in het Dorpshuis Zijtaart in Zijtaart vlakbij Veghel.

Om het VCA-examen in Veghel of ergens anders af te leggen, kun je de volgende stappen volgen:

1. **Opleiding en voorbereiding:** Het is aan te raden om een VCA-cursus te volgen om je voor te bereiden op het examen. Tijdens deze cursus leer je alles over de relevante veiligheidsregels en -procedures.

2. **Aanmelding:** Je kunt je aanmelden voor het VCA-examen bij in1keerVCA.nl. Wij bieden verschillende examenlocaties in Nederland aan, waaronder in Veghel.

3. **Examen afleggen:** Op de dag van het examen moet je naar de examenlocatie gaan en het examen afleggen. Het VCA-examen bestaat meestal uit verschillende vragen waaronder meerkeuzevragen, vragen met plaatjes en inzichtvragen. Zorg ervoor dat je een geldig ID-bewijs bij je hebt.

4. **Resultaten:** Na het afleggen van het examen ontvang je direct de uitslag. Als je slaagt, ontvang je een VCA-certificaat dat aantoont dat je kennis hebt van veiligheid, gezondheid en milieu in je vakgebied.

Het is belangrijk om te onthouden dat het VCA-examen in verschillende varianten beschikbaar is, afhankelijk van je functie en het niveau van VCA-certificering dat je nodig hebt (bijvoorbeeld VCA Basis, VCA VOL voor operationeel leidinggevenden, etc.). Zorg ervoor dat je het juiste type examen kiest dat relevant is voor jouw werk.

VCA Basis

Voor het afleggen van het VCA Basis examen krijg u 60 minuten de tijd. Wilt u een voorleesexamen dan krijgt u 15 minuten extra. In deze tijd moet u 40 vragen beantwoorden. Per vraag kunt u 100 punten krijgen. Heeft u meer dan 2580 punten dan bent u geslaagt.

VCA VOL en VCUI VIL

Voor het afleggen van het VCA VOL of VCU VIL examen krijg u 75 minuten de tijd. Een voorleesexamen is niet mogelijk. In deze tijd moet u 70 vragen beantwoorden. Per vraag kunt u 100 punten krijgen. Heeft u meer dan 4515 punten dan bent u geslaagt.

 

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina