Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA examen

Zwanenburg is een dorp in de gemeente Haarlemmermeer in de provincie Noord-Holland, Nederland. Als je in Zwanenburg bent en u wilt uw VCA diploma halen dan zijn er mogelijkheden in Zwanenburg waar je het VCA examen kunt afleggen voor VCA Basis of VCA VOL, zoals eerder vermeld. U kunt er ook diverse andere doen in Zwanenburg en de nabije omgeving.

1. **Amsterdam:** Zwanenburg ligt op korte afstand van Amsterdam. Je kunt gemakkelijk een dagtocht maken naar de hoofdstad en genieten van bezienswaardigheden zoals het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum, de grachten en nog veel meer.

2. **Haarlemmermeerse Bos:** Dit bos, gelegen in de buurt van Zwanenburg, is een geweldige plek om te wandelen, fietsen en picknicken. Er zijn ook speelplaatsen voor kinderen en recreatiemogelijkheden.

3. **Zwanenburgmolen:** Deze historische windmolen uit 1634, ook bekend als Molen van Leeuwen, is een bezienswaardigheid in Zwanenburg. Je kunt de molen van buitenaf bewonderen.

4. **Wandelen en fietsen:** Verken de landelijke omgeving van Zwanenburg door te wandelen of te fietsen. Er zijn verschillende routes en paden om van te genieten.

5. **Natuurreservaten:** In de omgeving van Zwanenburg zijn er diverse natuurreservaten, zoals het Amsterdamse Bos en de Nieuwe Meer, waar je de natuur kunt ontdekken en vogels kunt spotten.

6. **Winkelen:** Bezoek lokale winkels en markten in Zwanenburg en de omliggende steden en dorpen om souvenirs en lokale producten te kopen.

7. **Eetgelegenheden:** Probeer lokale gerechten en culinaire ervaringen in de restaurants en eetcafés in de omgeving.

8. **Wateractiviteiten:** In de nabijgelegen stad Haarlemmermeer kun je vaak watersporten beoefenen zoals zeilen en surfen.

VCA dagcursus

U kunt bij in1keerVCA.nl ook een dagcursus volgen. Tijdens een dagcursus leert u alles wat nodig is om het examen positief te kunnen afronden.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina