Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

Examenlocatie 'Postillion Hotel' - Arnhem

Het Postillion Hotel is een hotel in Arnhem met een restaurant, een eetzaal, een bar, een speelruimte, een conferentieruimte en een businesscenter. Het hotel wordt vaak gebruikt voor meetings. in1keerVCA.nl maakt gebruik van het Postillion Hotel om VCA-examens af te nemen. U kunt examen doen voor VCA-Basis, VCA-Basis Groen, VCA-VOL en VCU-VIL. Als u een dagcursus wilt volgen, kunt u terecht op een van onze andere locaties.

De omgeving

Het Postillion Hotel ligt net buiten de bebouwde kom van Arnhem vlak bij de A12 en A50. Het hotel ligt tussen de A12 en het terrein van de Rosendaelsche Golfclub. Vlakbij liggen prachtige natuurgebieden, zoals Nationaal Park de Hoge Veluwe en Nationaal Park Veluwezoom. Om vanuit de bebouwde kom van Arnhem bij het Postillion Hotel te komen, moet u onder de A12 doorrijden.

Bereikbaarheid

Het Postillion Hotel ligt in de hoek van de A12 en de A50 en is vanaf beide snelwegen dan ook goed te bereiken. Bij het hotel kunt u gratis parkeren. Als u met het openbaar vervoer komt, kunt u vanaf Arnhem Centraal een bus nemen naar bushalte Golflinks. Vanaf die bushalte moet u nog ongeveer 10 minuten lopen naar de cursuslocatie. Bushalte Golfslinks bevindt zich voor de Rosendaelsche Golfclub. U loopt een klein stukje naar de Europaweg en kunt dan die weg uitlopen om bij het hotel te komen.

Adres

Postillion Hotel
Europaweg 25
6816 SL Arnhem

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina