E-learning in Nederlands, Pools en Engels

Onze website is op zondag gesloten.

Fijn dat u belangstelling hebt voor In1keerVCA.nl.
Wij beschouwen de zondag als een rustdag. Om die reden is onze site op zondag gesloten.

Morgen zijn we u graag weer van dienst.

We wensen u een goede zondag toe.

Kwalitatief VCA Basis Proefexamen

Wilt u graag een VCA Basis proefexamen maken? Zoek dan niet verder, wij bieden u geschikte proefexamens aan voor uw VCA Basis examen. Met onze proefexamens bereidt u zich op de beste manier voor op uw échte examen. 

VCA Basis is bestemd voor operationele medewerkers van bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met een verhoogd risico op lichamelijk letsel en materiële schade. Om deze medewerkers zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden wij uitsluitend kwalitatieve proefexamens aan. Onze proefexamens zijn gebaseerd op de recentste VCA eind- en toetstermen. 

Benieuwd? Schaf via de onderstaande link uw VCA Basis proefexamen aan:

VCA Basis Proefexamen aanschaffen

Waarom een proefexamen VCA Basis?

Het proefexamen zal u helpen om uw VCA diploma in één keer te halen. Het Basis VCA examen kan een behoorlijk pittig examen zijn. Hierom is het goed om u optimaal voor te bereiden. Dit doet u onder andere door dit proefexamen te maken. U krijgt direct feedback over uw resultaat en ontvangt tips die u helpen om een beter te score te halen. Daarnaast kan u achteraf de foute antwoorden inzien en bekijken welke onderwerpen u nog kan aanscherpen. Met het VCA Basis proefexamen verhoogt u de kans dat u direct in één keer uw VCA haalt.

Inhoud van VCA Basis proefexamen

Op het examen voor een Basis VCA heeft u 60 minuten om 40 meerkeuzevragen te maken. Wanneer u van deze 40 vragen er 28 goed heeft, haalt u het VCA Basis examen. Het proefexamen bestaat net als het echte examen uit 40 meerkeuzevragen. De manier van vragen en de stof is ook hetzelfde als op het echte examen. Zo bieden we u de beste oefen omstandigheden. 

Met de oefentoets kan u uw inhoudelijke kennis over veiligheid en uw praktische ervaring testen. De tijd die we beschikbaar stellen per proefexamen is ook hetzelfde als bij het echte examen, zo leert u ook rekening te houden met de tijd bij het examen.

Het examen en het proefexamen bestaan grofweg uit vier delen, dit zijn:

  • Voorbereiden, inspecteren en overleggen van werkzaamheden

  • Uitvoeren van taken

  • Beheersen van gevaren

  • Beheersen van noodsituaties en ongelukken

Kosten VCA basis proefexamen

Het VCA basis proefexamen is een onmisbare training voor iedereen die een VCA diploma wil halen. Wij willen dan ook zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid geven om ons proefexamen te maken. Hierom bieden wij al onze klanten een proefexamen aan voor maar €17,50. 

Beschikbaar in meerdere talen

De proefexamens zijn in veel verschillende talen bij ons verkrijgbaar. We bieden onder andere Nederlandse, Engelse en Poolse oefenexamens aan. Op deze manier kan iedereen op gemak in zijn eigen taal oefenen voor het echte VCA examen. Zo zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk mensen hun VCA diploma in één keer kunnen halen!

Wilt u meer weten over het proefexamen voor VCA Basis? Neem dan contact met ons opnemen, we helpen u graag verder!

VCA Proefexamen aanvragen

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina