Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA-cursus in Bussum

Hebt u een bedrijf in Bussum? En hebben uw medewerkers een VCA-diploma nodig? Boek dan nu een dagcursus bij in1keerVCA.nl! U kunt kiezen voor een incompany-dagcursus, waarbij een instructeur van in1keerVCA.nl naar uw locatie komt om de VCA-cursus te geven, of u kunt kiezen voor een cursus met open inschrijving.

Incompany

Als er een groep medewerkers is die een VCA-diploma nodig heeft, dan is een incompany-dagcursus voor u waarschijnlijk de beste optie. Een instructeur van in1keerVCA.nl komt dan naar uw locatie toe om een VCA-cursus te geven, zodat alle medewerkers gewoon naar het bedrijf toe kunnen komen en allemaal tegelijk de cursus kunnen volgen.

Onze cursuslocaties

U kunt de VCA-dagcursus natuurlijk ook op 1 van de locaties van in1keerVCA.nl volgen. Voor u is de dichtstbijzijnde cursuslocatie in Amsterdam of De Bilt.

Amsterdam

In Amsterdam geeft in1keerVCA.nl cursussen op locatie 'Het Zwanenmeer'. 'Het Zwanenmeer' bevindt zich in Amsterdam-Noord, vlak voor het Baanakkerspark, waar u in de pauze lekker een rondje kunt lopen. De cursuslocatie is met de auto goed te bereiken. Rondom de locatie zijn gratis parkeerplekken beschikbaar. Als u met het openbaar vervoer wilt reizen, kunt u vanaf Amsterdam Centraal een metro nemen naar metrostation Noord en daarvandaan een bus naar de Beemsterstraat. De bushalte ligt op 5 minuten loopafstand van 'Het Zwanenmeer'.

Het Zwanenmeer
Beemsterstraat 491
1024 BE Amsterdam

De Bilt

In De Bilt vinden de cursussen plaats in Cultuur- & Vergadercentrum H.F. Witte. U bent met de auto vanaf de snelwegen A27 en A28 binnen een paar minuten bij de locatie. Ook bij deze cursuslocatie kunt u gratis parkeren. Met het openbaar vervoer kunt u deze cursuslocatie bereiken door een trein te nemen naar Utrecht Centraal en vanaf daar een bus naar bushalte Alfred Nobellaan. Dan moet u nog 6 minuten lopen.

Cultuur- & Vergadercentrum H.F. Witte
Henri Dunantplein 4
3731CL De Bilt

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina