Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA-cursus in Hilversum

Hilversum is tegenwoordig vooral bekend als mediastad, waarvan het Mediapark het middelpunt is, maar daarnaast telt Hilversum ook enkele industrieterreinen. En waar industrie is, is veilig werken een van de speerpunten. Tenminste, dit zou in ieder geval zo moeten zijn! Is dit bij uw bedrijf nog niet zo? Of vindt u veilig werken wel heel belangrijk, maar weet u niet goed hoe u dit moet vormgeven? Laat uw medewerkers dan een VCA-cursus volgen, zodat ze precies weten hoe zij de veiligheid op de werkvloer kunnen waarborgen en hoe zij moeten handelen, mocht er toch iets misgaan.

Incompany

Deze VCA-cursus kan op een van de cursuslocaties van in1keerVCA.nl gevolgd worden, maar een incompany-cursus behoort ook tot de mogelijkheden! Een van de instructeurs van in1keerVCA.nl komt dan naar uw locatie toe om een VCA-cursus te geven. De instructeur neemt alle benodigdheden mee. Het enige waar u voor hoeft te zorgen is: een cursusruimte; een geschikte examenruimte, dit kan natuurlijk de cursusruimte zijn; en eventueel een lunch. Aan het einde van de cursusdag komt een externe examinator het examen afnemen. Dit examen wordt afgenomen op laptops. De cursisten kunnen dan ook direct na het inleveren van het examen zien of zij geslaagd zijn of niet.

Nadat u de cursus geboekt hebt, krijgen alle cursisten inloggegevens voor een e-learningprogramma toegestuurd. Hiermee kunnen zij alvast de belangrijkste onderwerpen van de VCA oefenen. Als de cursisten de e-learning helemaal afgerond hebben én de dagcursus gevolgd hebben en dan toch nog zakken, krijgen zij van in1keerVCA.nl een gratis herexamen aangeboden op een van onze cursuslocaties.

Onze cursuslocatie

Het kan natuurlijk zo zijn dat u op uw bedrijf geen ruimte hebt voor een VCA-cursus of dat maar enkele medewerkers een VCA-diploma nodig hebben, zodat een incompany-cursus geen goede optie is. Dan kan de cursus natuurlijk ook op een van de vele cursuslocaties van in1keerVCA.nl gevolgd worden! Voor u is onze cursuslocatie in De Bilt waarschijnlijk het dichtst in de buurt.

In De Bilt geeft in1keerVCA.nl cursussen in Cultuur- & Vergadercentrum H.F. Witte. Met de auto bent u hier in 20-25 minuten. Voor het centrum is een grote parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren. Met de trein bent u in 3 kwartier in De Bilt, door de trein naar Utrecht te pakken en vanaf Utrecht een bus naar bushalte Alfred Nobellaan of bushalte Looydijk. Vanaf daar moet u nog enkele minuten lopen om bij de cursuslocatie te komen.

 

Cultuur- & Vergadercentrum H.F. Witte

Henri Dunantplein 4

3731 CL De Bilt

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina