Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA-cursus in IJmuiden

Werkt u in de bouw, bent u vrachtwagenchauffeur of heeft u een ander beroep waarbij u een VCA-diploma nodig heeft? Of heeft u al een VCA-diploma, maar verloopt uw diploma bijna? Volg dan een dagcursus bij in1keerVCA.nl! Onze instructeurs komen graag naar uw bedrijf in IJmuiden toe om een incompany-dagcursus te geven. Direct hierna wordt het examen afgenomen door een examinator van een extern examenbureau. De cursisten behalen dus bij ons in 1 dag hun VCA-diploma dat 10 jaar geldig is!

Waarom in1keerVCA.nl?

✔ Gratis herkansing*

✔ Deskundige instructeurs

✔ E-learning bij de prijs inbegrepen

✔ Goede lunch

✔ Direct examen na de dagcursus

✔ Direct de uitslag van het examen

✔ Diploma en pasje worden thuisgestuurd

Locatie

Heeft u op uw bedrijf geen ruimte om een cursus te houden? Of zijn er maar een paar medewerkers die de VCA-cursus moeten volgen of zelfs maar één medewerker die een VCA-diploma nodig heeft? Kom dan naar een van onze locaties! De dichtstbijzijnde locatie voor u is onze locatie in Amsterdam.

In Amsterdam geeft in1keerVCA.nl cursussen op cursuslocatie 'Het Zwanenmeer'. 'Het Zwanenmeer' verhuurt zalen voor diverse activiteiten: van bridgeclubs tot VCA-cursussen. Deze cursuslocatie is in Amsterdam-Noord, aan de buitenkant van Amsterdam. Met de auto is de locatie dan ook goed te bereiken via Ringweg Noord.  Met het openbaar vervoer is de cursuslocatie te bereiken door met de metro naar metrostation Amsterdam Noord te reizen. Deze metro stopt op meerdere plekken in Amsterdam, ook op Amsterdam Centraal Station. U kunt dus als u met de trein komt zo overstappen op de metro. Vanaf metrostation Amsterdam Noord kunt u een bus pakken naar de Beemsterstraat. Vanaf de bushalte is 'Het Zwanenmeer' vier minuten lopen.

Het Zwanenmeer
Beemsterstraat 491
1024 BE Amsterdam

*Om recht te hebben op deze gratis herkansing moet je de dagcursus gevolgd hebben en het e-learningprogramma volledig doorlopen hebben.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina