Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

Uw VCA in 1 dag in Lunteren?

In 1 keer uw VCA diploma in 1 dag? Dan bent u bij in1keerVCA.nl aan het juiste adres. Woont u in Lunteren of omgeving dan kunt u in Barneveld of Veenendaal de VCA Basis dagcursus, VCA VOL dagcursus of VCU VIL dagcursus volgen. Vanuit diverse locaties in heel Nederland zorgen wij ervoor dat jaarlijks duizenden cursisten hun VCA diploma halen bij in1keerVCA.nl.

De cursusdag

Tijdens de VCA dagcursus waar alle VCA soorten gelijktijdig behandeld worden komen diverse onderwerpen aan bod. De dagcursus is er op gericht om uw diploma te halen. Dit betekend dat niet alles uitgebreidt behandeld kan worden maar alleen die onderwerpen die tijdens het VCA basis examen of het VCA VOL examen zeker aan de orde komen. Onderwerpen als de preventiehierarchie, werken op hoogte, wat is CE markering en persoonlijke beschermingsmiddelen etc zullen deze dag behandeld worden zodat u kunt slagen voor het VCA examen.

Incompany

Heeft u meerdere werknemers die gelijktijdig hun VCA diploma moeten halen of verlengen dan is onze VCA incompany cursus de oplossing. Wij komen op uw bedrijf de VCA cursus verzorgen en uw medewerkers hoeven dus niet te reizen maar kunnen in hun eigen omgeving de VCA cursus volgen. Wij organiseren alles voor u. Een instructeur, beamer en scherm en aan het einde van de dag een examinator die het examen afneemt. U hoeft er alleen maar voor te zorgen dat er koffie en thee is en eventueel een lunch. Tijdens het examen zijn er wel eisen aan de examenruimte.

Diverse optie's

Bij in1keerVCA.nl zijn er diverse mogelijkheden voor de VCA cursus en examen. Alle examens kunnen in diverse examen talen worden afgelegd. Ook bestaat er voor VCA Basis de mogelijkheid om een VCA voorleesexamen af te leggen. Dit houdt in dat u tijdens het examen een koptelefoon op krijgt en u de vragen en antwoorden kunt beluisteren. Tevens is het mogelijk om Code 95 punten voor uw vrachtwagenrijbewijs te krijgen tijdens een VCA training. Voor hoveniers is er de optie om VCA groen dagcursus te volgen. U ontvangt dan een VCA Basis diploma.

 

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina