Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA voor MBO leerlingen

Ook voor het MBO kunnen wij de VCA cursus in 1 dag voor uw leerlingen verzorgen. Onze instructeur komt op uw school de VCA cursus verzorgen voor uw leerlingen. Voor de meeste leerlingen zal een VCA Basis diploma volstaan. Zij kunnen daarmee op stage en aan het einde van de schoolperiode mee aan het werk. Veilig werken is ook belangrijk voor scholieren die tijdens hun stage moeten werken bij hun stagebedrijf. Tijdens de VCA cursus worden de leerlingen kennis bijgebracht over veilig werken tijdens het werk. Diverse onderwerpen worden behandeld zodat de scholieren met deze kennis oog krijgen voor de risico’s die er zijn tijdens het werk.

Incompany

De VCA incompany cursus is heel geschikt voor voor scholen. Onze instructeurs kunnen tijdens de cursusdag een hele of twee klassen tegelijk de VCA cursus geven. Onze instructeur neemt alles mee voor de cursusdag en ook het VCA examen nemen wij op uw school af. De leerlingen weten aan het eind van het examen direct of zij geslaagd zijn. Voor VCA Basis krijgen de leerlingen tijdens het examen 40 vragen waarvoor zij 4000 punten kunnen krijgen. Hebben zij 2580 punten of meer dan zijn zij geslaagd en hebben voor 10 jaar een VCA diploma.

MBO school

VCA is belangrijk voor leerlingen die risicovol werk gaan als metselaar, timmerman, montagemedewerker of in de wegenbouw. Het is belangrijk dat scholen een VCA cursus aanbieden aan deze leerlingen. Dit vergroot de kans op werk en op een stageplek en verminderd het risico op ongevallen.

in1keerVCA.nl

in1keerVCA.nl ondersteund scholen bij het geven van de VCA lessen. Onze instructeurs weten precies wat belangrijk is tijdens het examen en kunnen dit aan de leerlingen overbrengen zodat zij het VCA examen positief kunnen afronden. Alle cursisten ontvangen vooraf een e-learning account waarmee ze zich kunnen voorbereiden op de cursus. Hebben de leerlingen de e-learning afgerond en de dagcursus gevolgd dan hebben ze recht op een gratis VCA herexamen mochten ze onverhoopt niet slagen.

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina