Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Heeft u Poolse medewerkers in dienst en is het belangrijk dat zij een VCA-cursus in het Pools volgen? Dan bent u bij in1keerVCA aan het juiste adres. Het is erg belangrijk voor de veiligheid van uw medewerkers dat zij een VCA-cursus volgen die zij snappen. Daarom bieden wij de cursus aan in het Pools. Tijdens een VCA-cursus in het Pools leren uw Poolse medewerkers alles over veilig werken.

 

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA Basis cursus + het VCA-examen in het Pools

Uw medewerkers kunnen onze VCA Basis cursus in het Pools volgen. Onze Poolse instructeur zal tijdens de VCA Basis cursus alles in het Pools uitleggen en alle vragen beantwoorden. Na deze cursus zijn uw medewerkers goed voorbereid op het VCA-examen in het Pools. 

Na de VCA Basis cursus in het Pools, wordt het VCA-examen ook in het Pools afgenomen. Dit wordt gedaan door een onafhankelijk examenbureau. Het examen wordt gemaakt op computers, waarop uw medewerkers ook meteen zien of ze zijn geslaagd of niet. 

Voor wie is de VCA Pools cursus geschikt?

Er werken tegenwoordig veel Poolse mensen in Nederland in sectoren waarin VCA-diploma’s erg belangrijk zijn. Denk aan de bouw en de agrarische sector. Uw Poolse medewerkers moeten natuurlijk net zo veilig werken als hun Nederlandse collega’s. Daarom bieden wij deze cursus aan. Deze cursus is geschikt voor Poolse medewerkers die in het bezit moeten zijn van een VCA-diploma. De VCA Basis cursus is geschikt voor medewerkers die al werken voor een leidinggevende, of voor een leidinggevende gaan werken. 

Hoe ziet onze Poolse VCA-cursus eruit?

Bij onze VCA-cursus in het Pools krijgen uw medewerkers les van onze Poolse instructeur. Tijdens deze klassikale cursus krijgen uw Poolse medewerkers zowel theoretische training als examentraining. De Pools sprekende instructeur geeft ook handige tips en trics zodat uw medewerkers in één keer slagen! Tijdens deze dag worden uw medewerkers ook voorzien van koffie, thee en lunch. 

 

Nadat alle lesstof is doorlopen, leggen uw medewerkers het examen af in het Pools. Dit examen duurt ongeveer 60 minuten. Na het afronden van het examen, weten uw medewerkers meteen of ze hun diploma hebben behaald. 

Waarom de cursus bij In1keerVCA volgen?

We snappen het goed als u wil dat uw medewerkers in één keer hun VCA-diploma halen. Daarom worden uw Poolse medewerkers goed voorbereid op het examen en profiteert u van verschillende voordelen: 

  • Intensieve cursusdag die wordt gegeven door deskundige Pools sprekende instructeurs
  • Op diverse locaties in Nederland te volgen
  • Dezelfde dag nog het examen afleggen
  • Prijs altijd inclusief koffie, thee en lunch
  • Geniet van de laagste prijsgarantie*

*Geldt voor prijzen met dezelfde laagsteprijsgarantie-voorwaarden. 

Boek de Poolse VCA-cursus bij in1keerVCA

Wilt u graag dat uw Poolse medewerkers hun VCA-diploma behalen? Boek dan nu de VCA in het Pools bij in1keerVCA. U kunt kiezen uit verschillende locaties in het hele land. De kosten voor een VCA Basis zijn bij ons €224 euro, exclusief BTW. Wilt u liever de kosten wat lager houden? Kijk dan naar de last minutes. Hier geven we namelijk hoge kortingen!

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina