Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA-cursus in Purmerend

Bent u aannemer, loodgieter, timmerman of hebt u een ander beroep waarbij u risicovolle werkzaamheden uitvoert? En woont of werkt u in Purmerend? Volg dan de VCA-dagcursus van in1keerVCA.nl. Bij deze cursus leert u hoe u veilig moet werken en wat u moet doen, mocht er toch iets misgaan. Het hebben van een VCA-diploma is niet wettelijk verplicht, maar u bent wel wettelijk verplicht om te weten hoe u veilig moet handelen en wat u moet doen in gevaarlijke situaties. Daarnaast eisen veel aannemers of werkgevers tegenwoordig een VCA-diploma als zij werknemers aantrekken voor een opdracht.

in1keerVCA.nl wil u graag helpen om de benodigde certificaten te behalen en zo een geschikte keuze te worden voor werkgevers. Daarom bieden wij een volledige dagcursus inclusief examen aan.

Locaties

De dagcursus van in1keerVCA.nl kan op een van de locaties van in1keerVCA.nl gevolgd worden. Als er meerdere medewerkers zijn die een VCA-diploma nodig hebben en er genoeg ruimte is op uw bedrijf, kunt u ook voor een incompany-cursus kiezen. 

Incompany

Bij een incompany-cursus komt een van de instructeurs van in1keerVCA.nl naar uw locatie toe om daar een VCA-cursus te geven. De instructeur neemt alle benodigdheden mee; het enige waar u voor hoeft te zorgen is eventueel een lunch, een ruimte waar de cursus geven kan worden en een geschikte examenruimte. Die examenruimte kan natuurlijk heel goed dezelfde ruimte zijn als de ruimte waar de cursus gegeven wordt. Aan het einde van de dag komt een VCA-examinator van een extern examenbureau het examen afnemen. Dit examen wordt afgenomen op laptops. De cursisten zien na het inleveren van het examen direct of zij geslaagd zijn of niet. Als een cursist niet geslaagd is, krijgt hij een gratis herkansing aangeboden, mits hij de dagcursus gevolgd heeft en de e-learning, die elke cursist van tevoren krijgt, volledig heeft doorlopen.

Onze cursuslocatie

Als u de VCA-cursus liever op een van de cursuslocaties van in1keerVCA.nl, kan dit natuurlijk ook. Wij hebben vlak bij Purmerend een cursuslocatie: in Zuidoostbeemster. Hier geeft in1keerVCA.nl 1 keer per maand een VCA-cursus. U bent vanuit Purmerend met de auto binnen een paar minuten op de cursuslocatie. Op de fiets bent u er zelfs bijna nog sneller. 

Stichting Wijkcentrum Zuidoostbeemster
Middenpad 2
1461 BW  Zuidoostbeemster

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina