Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA voor ROC studenten

Veel studenten van ROC scholen volgen een technische opleiding. Deze leerlingen moeten stage lopen in een technische omgeving. In veel technische omgevingen is er ook meer risico op arbeidsongevallen. De VCA Basis dagcursus van in1keerVCA.nl is geschikt voor ROC studenten die stage moeten lopen bij bedrijven met een verhoogd risico op ongevallen. De dagcursus is bedoeld om kennis op doen over specifieke risico's op het gebied van veiligheid, gezondheid en millieu. Heeft u deze kennis, dan bent u in staat de risico's te kunnen beoordelen en te voorkomen. 

VCA Basis

De VCA Basis dagcursus is geschikt voor studenten die aan het begin van hun loopbaan staan. Het VCA-Basis-diploma is voor studenten die uitvoerende werkzaamheden gaan verrichten als stagiair en het is als beginnend werknemer erg handig om in bezit te hebben.

VCA op uw ROC locatie

Onze instructeurs komen op uw ROC de VCA incompany cursus verzorgen voor uw studenten. Tijdens deze cursusdag brengen wij uw studenten alles bij zodat zij positief het examen kunnen afronden en veilig kunnen werken in hun werkomgeving. Hebben zij de gratis e-learning afgerond en de dagcursus gevolgd, dan hebben ze recht op een gratis VCA herexamen op één van onze locaties in Nederland. Ook het VCA examen wordt op uw locatie afgenomen door een onafhankelijk examenbureau.

in1keerVCA.nl is een landelijke opleider voor VCA cursussen voor o.a. scholen, ROC en bedrijven. in1keerVCA.nl heeft veel ervaring met het opleiden van leerlingen die nog moeten gaan deelnemen aan het arbeidsproces. in1keerVCA.nl is een onafhankelijk opleider met een hoog slagingspercentage.

in1keerVCA.nl
Anthonie Fokkerstraat 45
3772MP Barneveld

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina