E-learning in Nederlands, Pools en Engels

Onze website is op zondag gesloten.

Fijn dat u belangstelling hebt voor In1keerVCA.nl.
Wij beschouwen de zondag als een rustdag. Om die reden is onze site op zondag gesloten.

Morgen zijn we u graag weer van dienst.

We wensen u een goede zondag toe.

Kwalitatief VCA VOL Proefexamen

Wilt u graag een VCA VOL proefexamen maken? Zoek dan niet verder, wij bieden u geschikte proefexamens aan voor uw VCA examen. Met onze proefexamens bereidt u zich op de beste manier voor op uw échte examen. 

Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA) is bestemd voor mensen die leiding geven aan de operationele medewerkers van bedrijven die werken volgens het VCA-systeem. Om deze leidinggevenden zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden we uitsluitend proefexamens aan van hoge kwaliteit. De proefexamens zijn gebaseerd op de recentste VCA eind- en toetstermen, zo bent u verzekerd van goed oefenmateriaal.

Benieuwd? Schaf via de onderstaande link uw VCA VOL proefexamen aan:

VCA VOL Proefexamen aanschaffen

Waarom een proefexamen VCA VOL?

Het proefexamen zal u helpen om uw VCA diploma te halen. Het VCA VOL examen kan een behoorlijk moeilijk examen zijn. Hierom is het goed om u optimaal voor te bereiden. Dit kan u onder andere doen door onze proefexamens te maken. U krijgt direct feedback over uw resultaat en ontvangt tips die u weer helpen om een beter te score te halen. Daarnaast kan u achteraf de foute antwoorden inzien en bekijken welke onderwerpen u nog kan aanscherpen. Met het VCA VOL proefexamen verhoogt u dus de kans dat u direct in één keer uw VCA haalt! 

Inhoud van VCA VOL proefexamen

Met de oefentoets kan u uw inhoudelijke kennis over veiligheid en uw praktische ervaring testen. In het oefenexamen zitten vragen en stellingen die vergelijkbaar zijn met het echte VCA VOL examen. Op deze manier kan u alvast bekend worden met de examenstof.

Op het echte examen heeft u 75 minuten om 70 meerkeuzevragen te beantwoorden. De tijd die we beschikbaar stellen om het proefexamen is hetzelfde als bij het echte examen, zo leert u ook rekening te houden met de tijd bij het examen. Over het algemeen hebben kandidaten voldoende tijd om het examen rustig te maken. De gemiddelde tijd die aan een VCA examen wordt besteed is namelijk zo’n 38 minuten.

Als u 46 examenvragen of meer goed beantwoordt, ontvangt u het diploma. De vraagstelling en de examenstof is ook hetzelfde als op het echte examen. Zo bieden we u de beste oefen omstandigheden. Het examen en het proefexamen bestaan grofweg uit vier delen, dit zijn:

  • Voorbereiden, inspecteren en overleggen van werkzaamheden

  • Uitvoeren van taken

  • Beheersen van gevaren

  • Beheersen van noodsituaties en ongelukken

Kosten VCA VOL proefexamen

Het VCA VOL proefexamen is een onmisbare training voor iedereen die een VCA VOL diploma wil halen. Wij willen dan ook zoveel mogelijk kandidaten de mogelijkheid geven om ons proefexamen te maken. Hierom bieden wij al onze klanten een proefexamen aan voor maar €17,50. 

Beschikbaar in meerdere talen

De proefexamens zijn in veel verschillende talen bij ons verkrijgbaar. We bieden onder andere Nederlandse, Engelse, Duitse en Franse oefenexamens aan. Op deze manier kan iedereen op gemak in zijn eigen taal oefenen voor het echte VCA examen. Zo zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk mensen hun VCA diploma in één keer kunnen halen!

Wilt u meer weten over het proefexamen voor VCA VOL? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder!

Schaf hieronder uw proefexamen aan:

VCA Proefexamen aanschaffen

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina