Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA-cursus in Zaandam

Is uw bedrijf gevestigd in Zaandam of werkt u in het havengebied Westpoort en wilt u een VCA incompany cursus organiseren op uw bedrijf dan bent u bij in1keerVCA.nl op juiste adres. Zes dagen per week, dus ook op zaterdag kunnen wij de VCA cursus op uw locatie verzorgen voor zowel de VCA Basis dagcursus al de VCA VOL dagcursus. Ook gecombineerd is bij ons mogelijk. Onze ervaren VCA instrcuteur komt bij u locatie de cursus verzorgen en ook regelen wij het VCA examen aan het einde van de dag. 

Zaandam - in1keerVCA.nl

Open inschrijving

Heeft u geen mogelijkheden op uw eigen locatie of heeft u maar enkele medewerkers die hun VCA diploma moeten halen dan kunt u tercht op één van onze locaties verspreidt in heel Nederland. Woont of werkt u in Zaandam dan kunt u op onze locatie in Amsterdam de VCA cursus volgen. Hier verzorgen wij zowel de VCA Basis, de VCA VOL en VCU VIL cursus.

De voordelen van in1keerVCA.nl

VCA Basis of VCA VOL

VCA VOL is de cursus die gegeven wordt voor personen die een leidinggevende of aansturende functie hebben. VCA Basis is voor degene die bezig zijn met operationel werkzaamheden bijvoorbeeld in de bouw. De VCA Basis en VCA VOL cursus wordt gecombineerd gegeven. 80% van de lesstof komt overéén. Tijdens de cursusdag behandelen we diverse onderwerpen zoals Persoonlijke beschermingsmiddelen , werken op hoogte met ladders, de preventiehierachie, etc. Tijdens de cursusdag krijgt u van onze instructeur uitgebreidde instructies zodat u het examen aan het einde van de dag succesvol kunt afronden.

Onze locatie

in1keerVCA.nl
Het Zwanenmeer
Beemsterstraat 491
1024 BE Amsterdam

 

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina