Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Je kent het vast wel. Je moet een toets of een examen maken en je bent een beetje zenuwachtig. Je weet niet wat je moet verwachten en of je het gaat halen. Een beetje zenuwachtig zijn, is nooit verkeerd. Het maakt je scherp, zodat je de vragen goed leest en je goed concentreert op het examen. Maar heel zenuwachtig zijn, helpt niet en is ook niet nodig. Om die zenuwen weg te nemen, helpt het om goed voorbereid te zijn. Daarom geven we je in deze blog een aantal tips over hoe jij je kunt voorbereiden op het VCA-examen.

1. Weet wat je moet verwachten

Ten eerste is het belangrijk dat je weet hoe het examen gaat verlopen. Hoe laat is het examen? Hoeveel tijd heb je voor het examen? In onze blog over het verloop van een cursusdag kun je dit allemaal lezen. 

Door te weten wat je kunt verwachten op de cursusdag en hoe de dag zal verlopen, zul je van tevoren minder zenuwachtig zijn en op de cursusdag ook meer op je gemak zijn.

2. Leer de e-learning goed

Als je een VCA-cursus of -examen bij in1keerVCA.nl boekt, krijg je standaard een e-learning meegeleverd, behalve als je specifiek voor enkel een examen kiest. Het is mogelijk om je VCA-diploma te behalen zonder de e-learning te leren, maar je hebt een veel grotere kans om te slagen als je de e-learning wel leert. Om je goed voor te bereiden, helpt het dus om de e-learning volledig en geconcentreerd door te lezen en alle toetsen te maken. Als je de e-learning al lang voor de cursus maakt, helpt het om kort voor de cursus de e-learning nog een keer door te lezen. Als je de toetsen in de e-learning nog een keer wilt oefenen, kun je ons bellen of een mailtje sturen. Dan krijg je van ons een nieuwe vouchercode, zodat je de e-learning opnieuw kunt maken.

3. Lees alle informatie goed door

Nadat je je VCA-cursus of -examen hebt geboekt, krijg je van ons een aantal mailtjes met informatie over de cursus en de vouchercode voor de e-learning. Lees deze mailtjes goed door. Er staat namelijk in wat je mee moet nemen naar de cursus, waar de cursus precies wordt gegeven en hoe laat je verwacht wordt. Als je goed weet wat er van je verwacht wordt en wat je van tevoren en tijdens de cursus moet doen, zul je met een geruster hart naar de cursusdag of naar het examen toekomen.

Conclusie

Als je bovenstaande tips opvolgt, zul je met een zekerder gevoel aan het VCA-examen deelnemen en dus een grotere kans van slagen hebben. Weet wat je moet verwachten, leer de e-learning en lees alle informatie die je van ons krijgt goed door!

We zien je graag bij een van onze cursussen. Tot dan!

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina