Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*

Examen VCA in Amersfoort

Op onze locatie bij de MBO school in Amersfoort kunt u examen doen doen voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. Wilt u zich goed voorbereiden op het VCA examen dan kun u er ook een e-learning bij bestellen. In uw eigen tijd kunt u de hele e-learning doorlopen en zodoende bouwt u voldoende kennis op om voor het VCA examen te kunnen slagen. Wilt u examen doen in een andere taal u kunt alle beschikbare VCA examen talen kiezen en boeken. Ook kunt u bij ons kiezen voor een VCA voorleesexamen als u slecht kunt lezen of last heeft dyslexi.

Het Examen

Voor het examen krijgt u 60 minuten als u een VCA Basis examen aflegt. Doet u een voorleesexamen voor VCA Basis dan krijgt u 15 minuten extra de tijd. Voor VCA VOL en VCU VIL krijgt u 75 minuten de tijd. Voor het examen dient u zich te legitimeren met een geldig legitimatiebewijs. dit mag een ID kaart, paspoort of rijbewijs zijn. Buitenlandse rijbewijzen zijn niet toegestaan.

Locatie

Onze VCA examen locatie ligt vlakbij knooppunt Hoevelaken en is dus makkelijk bereikbaar vanaf de A1 en de A28. Ook parkeren is hier geen enkel probleem.

MBO Amersfoort - School voor Techniek
Hardwareweg 15
3821 BL Amersfoort

Dichtsbijzijnde examens

Op locatie Amersfoort
Of zoek een andere locatie
Alles
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina