Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*

Examenlocatie 'De Stolp' - Apeldoorn

In Apeldoorn kunt u VCA-examen doen op locatie 'De Stolp'. De Stolp is een wijkcentrum in de wijk De Maten. Het wijkcentrum is een ontmoetingscentrum voor jong en oud. Daarnaast worden de zalen van 'De Stolp' verhuurd voor cursussen, bijeenkomsten, vergaderingen en feesten. in1keerVCA.nl organiseert hier regelmatig een VCA-examen. U kunt hier VCA-Basis-, VCA-VOL- en VCU-VIL-examen doen in alle beschikbare VCA examentalen. In Apeldoorn kunt u geen dagcursus volgen. Als u dat wilt, kunt u terecht op een van onze andere locaties. De voor u dichtstbijzijnde cursuslocatie is in Barneveld.

De omgeving

Wijkcentrum 'De Stolp' bevindt zich in Apeldoorn Zuidoost, vlak voor het Matenpark. In dit park kunt u eventueel als u vroeg bent voor het examen een rondje lopen om even uw hoofd leeg te maken. Het Matenpark is het grootste stadspark van Apeldoorn. Door het park loopt zelfs een natuurbelevingspad. In het midden ligt een heemtuin vol inheemse bomen en planten.

Bereikbaarheid

'De Stolp' ligt in de hoek waar de A50 de A1 kruist. De cursuslocatie is dus met de auto van verschillende kanten goed te bereiken. Rondom 'De Stolp' is voldoende parkeergelegenheid. Ook met het openbaar vervoer is 'De Stolp' goed bereikbaar. U kunt vanaf station Apeldoorn een bus nemen naar bushalte De Eglantier of bushalte De Heemgaard. U bent dan in 10/15 minuten bij de cursuslocatie.

Adres

De Stolp
Violierenplein 101
7329 DR Apeldoorn

Dichtsbijzijnde examens

Op locatie Apeldoorn
Of zoek een andere locatie
Alles
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina