Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

Examenlocatie 'Koops Verkeerseducatie' - Assen

In Assen kunt u VCA-examen doen op de locatie van Koops Verkeerseducatie. Koops Verkeerseducatie is een opleidingscentrum voor verkeer, transport, logistiek en veiligheid. Regelmatig wordt hier door in1keerVCA.nl een VCA-examen georganiseerd.U kunt hier examen doen voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. Tevens is het mogelijk om een e-learning bij te boeken zodat u zich thuis alvast kunt voorbereiden op het examen. U kunt in Assen geen dagcursus volgen, daarvoor kunt u terecht op een van onze andere locaties.

De omgeving

Assen is een oude stad met meer dan honderd rijksmonumenten, gemeentelijke monumenten en een aantal oorlogsmonumenten. In Assen bevinden zich meerdere bedrijventerreinen. Koops Verkeerseducatie is gevestigd op bedrijventerrein Marsdijk Oost. Marsdijk Oost telt in totaal 130 bedrijfsvestigingen.

Bereikbaarheid

Koops Verkeerseducatie bevindt zich in de bebouwde kom van Assen, maar is met de auto heel goed bereikbaar over de Europaweg. De Europaweg is de ringweg om en door de stad Assen. Koops Verkeerseducatie bevindt zich net naast de Europaweg. Ook met het openbaar vervoer kunt u bij de cursuslocatie komen. Vanaf station Assen kunt u een bus nemen naar bushalte Winkler Prinsstraat en dan moet u nog ongeveer 5 minuten lopen naar onze examenlocatie.

Adres

Koops Verkeerseducatie
Van Vlissingenstraat 45a
9403 BB Assen

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina