Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels

✅ Nu ook dagcursus in Engels en Hongaars ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA examen in Bergen op Zoom

Woont u in Zeeland of Noord Brabant, dan kunt u op onze VCA examen locatie in Bergen op Zoom een VCA examen afleggen. Heeft u een VCA e-learning met examen geboekt, dan u ook terecht op deze examenlocatie. Op deze locatie worden VCA examens afgenomen door een erkend examenbureau. U kunt een examen afleggen voor VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL. En dit is mogelijk in alle beschikbare VCA examen talen. Desgewenst kunt u er een studieboek of e-learning bij bestellen zodat u thuis kunt leren en u kunt voorbereiden op het VCA examen.

VCA e-learning

Thuis leren en u voorbereiden op het examen is mogelijk met onze e-learning module. 6 - 8 uur leren op de laptop, tablet of PC en u weet waar u het over heeft als u het examen moet maken. Wij bieden deze e-learning aan tegen een scherpe prijs doordat wij deze module zelf hebben ontwikkeld. Alle lesstof wordt behandeld en aan het einde van ieder hoofdstuk krijgt u een kennistoets. in1keerVCA.nl snel, makkelijk en simpel!

VCA dagcursus

Toch liever les van een instructeur? Volg dan een dagcursus met een gratis VCA herexamen! U kunt hiervoor de VCA online training volgen of de VCA dagcursus. Volgt u op afstand de VCA online video training, dan kunt u inloggen in onze studio waar onze instructeur u meeneemt door de VCA lesstof. U krijgt de gelegenheid om vragen te stellen en actief mee te doen in de cursus. U kunt deze cursus volgen op een mobiele telefoon, tablet, laptop of PC. Veilig thuis in plaats van de hele dag in een zaal met meerdere mensen. Wilt toch een fysieke dagcursus dan is dat mogelijk op 1 van de ruim 25 cursuslocaties in Nederland. U krijgt bij beide cursussen altijd een gratis e-learning die u in maximaal 3 uur kunt maken. Heeft u de e-learning helemaal gemaakt en de dagcursus gevolgd en slaagt u onverhoopt net niet, dan krijgt u van ons een gratis VCA herexamen.

Incompany

in1keerVCA.nl biedt ook de mogelijkheid om op uw eigen locatie de VCA cursus te verzorgen. Hiervoor hebben we de VCA incompany cursus ontwikkeld. Vraag ons naar de voorwaarden. Deze mogelijkheid bieden wij aan in heel Nederland. Ook voor alleen een VCA examen op locatie komen wij naar u toe. Informeer naar onze mogelijkheden.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina