Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

Locatie "Cultuur- & Vergadercentrum H.F. Witte" De Bilt

Cultuur- & Vergadercentrum H.F. Witte in De Bilt bij Utrecht is een modern zalencentrum waar wij op regelmatige basis een zaal huren voor onze VCA cursus. U kunt hier terecht voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. Ook kunt u hier alleen VCA examen doen. H.F. Witte beschikt ook over een sporthal waar diverse evenementen in worden georganiseerd voor groepen tot 800 personen. Wilt u liever met al uw personeel in één dag op uw eigen locatie de VCA incompany cursus doen, dan is dit bij in1keerVCA.nl ook mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Ook voor mensen met dyslexie of met leerproblemen hebben wij een oplossing. Boek dan de 1 op 1 VCA cursus!

De omgeving

H.F. Witte is gelegen vlakbij de rondweg Biltse Rading en ligt aan de noord westelijke rand van De Bilt tegenover natuurgebied Hooge Kampsepad. De naam van het dorp De Bilt komt van belt wat heuvel of bult betekent. De Bilt is dan ook gelegen op één van de uitlopers van de Utrechtse Heuvelrug en lag vroeger aan de Kromme Rijn die nu dwars door Rijnsweerd en Utrecht stroomt. De Bilt is nu vooral bekend om het KNMI wat hier gevestigd is en ons dagelijks voorziet van weersvoorspellingen.

Bereikbaarheid

De locatie H.F. Witte is goed bereikbaar met de auto vanuit de omliggende plaatsen. Vanaf de snelwegen A27 en A28 bent u binnen enkele minuten op onze VCA cursus locatie. Voor het centrum is een grote parkeerplaats waarop u gratis kunt parkeren. Ook met het openbaar vervoer kunt u onze VCA basis of VCA VOL cursus locatie gemakkelijk bereiken. De bushalte bevindt zich aan de Looydijk op 7 minuten lopen vanaf de locatie.

Adres

in1keerVCA.nl
Cultuur- & Vergadercentrum H.F. Witte
Henri Dunantplein 4
3731CL De Bilt

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina