Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

Examenlocatie 'Veiligheidscentrum Den Haag' - Den Haag

In Den Haag kunt u VCA-examen doen op de locatie van Veiligheidscentrum Den Haag. Veiligheidscentrum Den Haag, ook wel Vuurrood Veiligheid, is een opleidingsinstituut dat onder andere VCA examens afneemt. Een keer in de paar maanden organiseert in1keerVCA.nl hier een VCA-examen. De exacte datums kunt u onderaan deze pagina vinden. In Den Haag kunt u examens maken voor VCA-Basis, VCA-VOL of VCU-VIL. U kunt kiezen voor enkel een VCA-examen of e-learning inclusief examen.

Dagcursus

Wilt u liever een dagcursus volgen bij in1keerVCA.nl dan kan dat in Leiderdorp of Rotterdam. Onze deskundige instructeur vertelt u in 1 dag alles wat u moeten weten om te kunnen slagen voor uw VCA examen. Aansluitend aan de cursusdag krijgt u het VCA examen.

De omgeving

Veiligheidscentrum Den Haag bevindt zich aan de buitenkant van Den Haag. De examenlocatie is onderdeel van de wijk Binckhorst. Deze wijk is vernoemd naar het kasteel dat een eindje verderop te vinden is. De cursuslocatie bevindt zich vlakbij de Haagvliet of Trekvliet.

Bereikbaarheid

Vanuit bijvoorbeeld Delft en Zoetermeer is de VCA-examenlocatie in Den Haag erg goed te bereiken. Vanuit Delft kunt u via de A4 en de A12 de examenlocatie bereiken. Ook als u vanuit Zoetermeer komt, moet u via de A12 rijden. U hoeft enkel van de snelweg af om op de Maanweg te komen en dan bent u al bijna bij Veiligheidscentrum Den Haag. Als u met het openbaar vervoer komt vanuit de richting van Delft, kunt u vanaf station Rijswijk een bus nemen naar bushalte Binckhorstlaan, waarvandaan u nog ongeveer 9 minuten moet lopen. Als u vanuit Zoetermeer komt, kunt u met de trein naar station Voorburg en vanaf daar een bus naar bushalte Binckhorstlaan of bushalte Zonweg.

Adres

Veiligheidscentrum Den Haag
Junostraat 6
2516 BR Den Haag

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina