Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA cursus in Leiderdorp

Komt u uit Den Haag, Leiden, Leiderdorp, Katwijk aan Zee of uit één van de omliggende plaatsen dan kunt u op onze VCA cursus locatie in Leiderdorp terecht. In een zaal van de Scheppingskerk kunnen wij onze VCA cursisten ontvangen en wordt er tijdens de cursusdag gezorgd voor koffie, thee en een lunch. Aan het einde van de dag doet u het examen VCA basis, VCA VOL of VIL VCU. Tijdens de cursus vertelt onze instructeur u alle in en outs over de VCA. U krijgt een examentraining zodat u weet hoe u het VCA examen moet maken en hoe u de vragen en antwoorden moet interpreteren. Onze cursussen zijn er op gericht om uw VCA diploma te halen in 1 dag en in 1 keer!

Scheppingskerk locatie Leiderdorp - in1keerVCA.nl

Incompany

Wilt u op uw bedrijf door ons een VCA incompanycursus organiseren dan kunnen wij dit voor u regelen. Op de datum dat u dit wenst komen wij op uw locatie de VCA cursus geven en aan het einde van de dag laten we het VCA examen. Op uw locatie komt onze instructeur u allees vertellen over de VCA onderwerpen zodat u goed voorbereid het VCA examen kunt maken. U hoeft alleen voor koffie en thee en eventueel de lunch te zorgen, de rest regeld in1keerVCA.nl.

Wat is er mogelijk

Op onze VCA locatie in Leiderdorp kunt de Basis, VOL en VCU VIL dagcursus volgen. De VCA basis dagcursus, de VCA VOL dagcursus en de VCU VIL dagcursus worden gelijktijdig gegeven. Veel van de lesstof komt overéén dus geven wij de VCA cursus altijd gecombineerd. En voor u wel net zo voordelig want als u meerdere cursussen tegelijk boket krijgt u altijd korting. Op onze locatie in Leiderdorp bieden wij ook de mogelijkheid om alleen examen te doen voor het VCA Basis examen, VCA VOL examen of VCU VIL examen te doen al dan niet in combinatie met e-learning.

Hoe ziet de cursusdag eruit

De cursusdag start om 8.00 uur inloop vanaf 7.15 uur. Tijdens de cursusdag legt de instructeur u diverse onderwerpen uit zoals werken op hoogte met steigers, de betekenis van allerlei borden, preventiehierarchie, eigenschapscategorieen van gevaarlijke stoffen enz. Tijdens de cursus ontvangt u koffie en thee en tussen de middag een lunch. Aan het einde van de cursusdag wordt het examen afgenomen op laptops door een erkend extern examenbureau. Hierbij kunnen ook mensen instromen die alleen (her)examen komen doen. Voor VCA basis is er ook een voorleesexamen mogelijk.

Locatie

Scheppingskerk
van Poelgeestlaan 2
2352 TD Leiderdorp

 

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina