Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

Dagcursus + examen
VCA herexamen
(Gratis-her)examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

Op onze locatie in Deurningen kunt u de VCA cursus volgen voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. Deze cursus wordt gegeven door een ervaren instructeur in de Nederlandse taal. U kunt wel examen doen in een andere taal. Dit kunt u aangeven bij de opties. 

VCA VOL

VCA VOL is specifiek bedoelt voor degene die een leidinggevende functie hebben in het bedrijf. Ook ZZP-ers moeten volgens de VCA norm in het bezit zijn van een VCA VOL diploma. Bij VCA VOL krijgt u ook lesstof over leidinggeven en de taken die hier bij horen om uw personeel veilig te kunnen laten werken. Het VCA examen voor VCA VOL bestaat uit 70 vragen die u in 75 minuten moet beantwoorden op een computer. Voor iedere vraag kunt u 100 punten krijgen en bent u geslaagd als u minimaal 4515 punten heeft behaald. U kunt ook een deel van de punten per vraag halen.

VCA Basis

VCA Basis is vooral voor degene die uitvoerende werkzaamheden doen. De medewerkers moeten op de hoogte zijn de algemene- en wettelijke veiligheidsmaatregelen en hoe ze die moeten toepassen. Het VCA examen voor VAC Basis bestaat uit 40 vragen die u in 60 minuten moet beantwoorden. Bij VCA Basis kunt u ook een VCA  voorleesexamen boeken. Dit is speciaal voor mensen met dyslexy of andere lees- of concentratieproblemen. In plaats van 60 minuten heeft u dan 75 minuten de tijd. Heeft u 2580 punten of meer dan bent u geslaagd.

VCA incompany

Uiteraard kunnen wij de VCA cursus ook op uw eigen locatie verzorgen. Op de VCA incompany pagina kunt u een offerte hiervoor aanvragen. Wij verzorgen deze dag graag voor u. U hoeft alleen voor voldoende ruimte te zorgen wij zorgen voor de rest. Ook het VCA examen wordt aansluitend aan de dagcursus afgenomen op uw locatie.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina