Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA examenlocatie 'Onder de Toren' - Elst

Op onze locatie 'Onder de Toren' in Elst wordt iedere maand een VCA-examen afgenomen. Onder de Toren in Elst is een zalencentrum dat haar zalen verhuurt voor onder andere feesten en vergaderingen. Als u een VCA-diploma nodig hebt voor VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL, kunt u hier terecht om het examen te maken. U kunt dit bijvoorbeeld doen door een e-learning inclusief examen te boeken. Als u een VCA dagcursus wilt volgen, kunt u op een van onze andere locaties terecht.

De omgeving

Onder de Toren bevindt zich midden in Elst, tegenover de Grote Kerk van de Protestantse Gemeente Elst. De examenlocatie staat op de hoek van de Sintmaartenstraat en de Grote Molenstraat. U vindt de locatie net buiten het winkelcentrum van Elst en vlakbij het station.

Bereikbaarheid

De VCA examenlocatie in Elst is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.  Met de auto bent u vanuit Arnhem in 15 minuten op de examenlocatie en vanuit Nijmegen in 25 minuten. Onder de Toren beschikt over gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.  U kunt als u met het openbaar vervoer komt, onder andere vanaf station Arnhem of vanaf station Nijmegen een sprinter nemen naar station Elst. Vanaf station Elst moet u nog ongeveer 6 minuten lopen om bij Onder de Toren te komen. Vanaf station Arnhem en station Nijmegen bent u in ongeveer een kwartier op de VCA examenlocatie!

Adres

Onder de Toren
Sintmaartenstraat 34
6661 DA Elst

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina