Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA-examenlocatie Emmen "Verkeersschool Nijland"

In Nieuw Dordrecht bij Emmen in de provincie Drenthe kunt u het VCA examen afleggen. Zowel voor het VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL examen bent u bij in1keerVCA.nl op het juiste adres. Wilt u een VCA examen in een andere taal dan het Nederlands doen? Geen enkel probleem. Het VCA Basis bieden wij aan in 18 talen en het VCU VIL in 2 talen en VCA VOL examen in 4 talen. Het VCA Basis examen kan ook als luisterexamen worden afgenomen. Bent u werkzaam in de groensector, boek dan een VCA Basis groen examen. in1keerVCA.nl biedt ook de mogelijkheid om door middel van e-learning thuis de lesstof door te nemen. Ook deze mogelijkheid kunt u bij ons boeken.

Dagcursus

Als u een toch liever instructies wilt van één van onze ervaren instructeurs boek dan een dagcursus op één van de dichtsbijzijnde locaties in Zwolle of Groningen. Op deze locaties bieden wij u de dagcursus VCA aan met aansluitend het VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL examen. In 1 dag vertellen zij u alles wat u moet weten om te kunnnen slagen voor uw VCA diploma. Heeft u naast de dagcursus ook de gratis e-learning helemaal voltooid en u slaagt onverhoopts toch niet, dan krijgt u van ons een gratis herexamen. Top geregeld dus bij in1keerVCA.nl. Liever op uw eigen locatie een VCA dagcursus organiseren? Dat kan met onze incompany VCA cursus. Vraag ons naar de mogelijkheden.

De locatie

Bij verkeersschool Nijland kunt u examen doen voor het VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL diploma. Het landelijk werkende en door VCAinfra erkende examenbureau Cbex uit Veenendaal neemt hier de examen voor ons af. Heeft u het examen afgelegd, dan weet u direct de uitslag. Op deze locatie bieden wij het VCA Basis aan in 18 talen en het VCA VOL en VCU VIL in 4 talen. U kunt ook het VCA Basis examen als voorleesexamen afleggen in 17 verschillenden talen.

Bereikbaarheid

Verkeersschool Nijland ligt vlak bij de A37 en op het terrein is voldoende eigen parkeergelegenheid. Als u met het openbaarvervoer komt kunt u uitstappen bij de bushalte aan de Klazienaveensestraat 6. Vanaf deze bushalte is het circa 10 minuten lopen naar onze VCA examen locatie.

Adres

in1keerVCA.nl
Verkeersschool Nijland
Vastenow 93a
7885 AN Nieuw Dordrecht (Emmen)

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina