E-learning in Nederlands, Pools en Engels

VCA-locatie Erp voor Poolse VCA-dagcursus

In Erp bij Veghel in Noord Brabant bieden wij speciaal voor Poolse arbeiders de cursus VCA Basis in het Pools aan. Onze cursusleider is een ervaren Poolse trainer die u in 1 dag alles leert wat u moet weten voor het VCA Basis examen Pools. Na de cursusdag die eindigd om 16.00 krijgt u het examen op een laptop in de Poolse taal. U bent voor u VCA Basis Pools geslaagd als u minimaal 2580 punten heeft gehaald. U krijgt in totaal 40 vragen waarvoor u 4000 punten kunt halen. Over het examen mag u 60 minuten doen. Tijdens de VCA cursusdag worden alle onderwerpen uit de VCA behandeld met praktische voorbeelden en tips. 

De omgeving

Erp een dorp wat valt onder de gemeente Veghel heeft een kleinschalig industrieterrein genaamd Molenakker. Op dit bedrijven hebben wij een locatie waar wij regelmatig op zaterdag de VCA cursus geven in het Pools. Erp ligt midden in de provincie Noord Brabant. In de provincie Noord Branbant wonen veel Poolse arbeidsmigranten die werkzaam zijn in divere industrieen waar het VCA diploma vereist is. Speciaal hiervoor heeft in1keerVCA.nl een VCA cursuslocatie in Erp.

Bereikbaarheid

Erp is goed bereikbaar vanuit Veghel via de N616 en ligt op korte afstand vanaf de A50. Vanuit het zuiden makkelijk te bereiken via de N279. Op het terrein en in de omgeving zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Met het openbaarvervoer is het circa 20 minuten lopen naar onze VCA cursus locatie vanaf de bushalte Markt in Erp.

in1keerVCA.nl
Bussele 22
5469 DT Erp

Dichtsbijzijnde cursussen

Dagcursus + examen
Basis
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer
Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina