Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA-examenlocatie Gouderak "Dorpshuis Gouderak"

In Gouderak tussen Gouda en Nieuwerkerk aan de IJssel biedt in1keerVCA.nl de VCA examens aan voor VCA basis, VCA VOL en VCU VIL. U kunt in het Dorpshuis Gouderak terecht voor VCA Basis in 18 talen en het voorleesexamen in 17 talen. Voor VCA VOL in 4 talen en VCU VIL kunt u examen doen in 2 talen. Op deze locatie kunt u op een laptop het examen afleggen. Nadat u het examen helemaal gemaakt heeft, weet u direct de uitslag. Bent u geslaagd, dan ontvangt u van ons het VCA diploma met een VCA pasje wat 10 jaar geldig is.

Dagcursus

Bij bovenstaand VCA examen is het ook mogelijk om er een e-learning VCA Basis of VCA VOL erbij te doen. U kunt dan in uw eigen tempo en thuis of op uw werk de VCA cursusstof leren. Heeft u alles doorgenomen, dan kunt u op één van onze locaties examen doen. Wilt u toch graag een instructeur die u tijdens een VCA dagcursus begeleid naar het examen, dan is dat mogelijk op één van onze trainingslocaties in Nederland. Tijdens de VCA dagcursus voor zowel VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL wordt u tijdens deze compleet verzorgde dag klaargestoomd voor het VCA examen. Tijdens deze VCA dag wordt er gezorgd voor koffie, thee en de lunch. Ook heeft in1keerVCA.nl de mogelijkheid om op uw locatie een VCA incompany cursus met examen te verzorgen. 

De locatie

Het Dorpshuis Gouderak is gelegen aan het Johan Brouckplein in Gouderak en geschikt voor diverse gelegenheden zoals bruiloften, feesten en verjaardagen. Ook diverse verenigingen maken gebruik van deze locatie. Op deze VCA examen locatie wordt voor in1keerVCA.nl de examens VCA afgenomen door het Cbex uit Veenendaal. Het Cbex is één van de door VCAinfra erkende VCA examenbureaus. Snel en makkelijk uw VCA diploma.

Bereikbaarheid

Het Dorpshuis in Gouderak is vanaf de A12 en de A20 prima met de auto bereikbaar om uw VCA examen af te leggen. Voor het Dorpshuis is voldoende parkeergelegenheid voor uw auto. Wilt u met het openbaarvervoer naar onze VCA examen locatie komen, dan kunt u met de bus komen en uitstappen bij de bushalte aan de Essendreef. Na circa 1 minuut lopen bent u op onze VCA examen locatie van in1keerVCA.nl 

Adres

in1keerVCA.nl
Dorpshuis Gouderak
Johan Brouckplein 11
2831 XV Gouderak

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina