Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*

Locatie 'Wijkcentrum De Horst' - Heerhugowaard

In Wijkcentrum De Horst in Heerhugowaard wordt 1 keer per maand een VCA-examen afgenomen. In Wijkcentrum de Horst in Heerhugowaard worden verschillende activiteiten georganiseerd en daarnaast worden de zalen van het wijkcentrum verhuurd, onder andere om er VCA-examens af te nemen. U kunt hier VCA-VOL-, VCU-VIL- en VCA-Basis-examen doen. U kunt kiezen voor een examen inclusief e-learning of u kunt een los examen boeken en daar eventueel een leenboek bij bestellen.

VCA Dagcursus

Wilt u liever nog beter voorbereidt een VCA examen doen dan kunt u bij in1keerVCA.nl ook een VCA dagcursus volgen. In 1 dag verteld een ervaren instructeur u alles wat u moet weten om te kunnen slagen voor uw VCA examen. U kunt deze dagcursus volgen op meer dan 20 locaties in Nederland. Op deze cursudag komt u niets tekort. er wordt gezorgd voor koffie, thee en een lunch. Aan het einde van de VCA cursusdag doet u het examen en weet u direct of u geslaagd bent en uw VCA diploma gehaald heeft.

De omgeving

U vindt Wijkcentrum De Horst in het noordelijke deel van Heerhugowaard. In de buurt van Wijkcentrum De Horst is veel water te vinden, waarlangs u eventueel een rondje kunt lopen, voordat u het examen maakt.

Bereikbaarheid

Wijkcentrum De Horst is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. Als u met het openbaar vervoer komt, kunt u bijvoorbeeld vanaf station Alkmaar een bus nemen naar bushalte Bomenwijk en vanaf daar nog 5 minuten lopen. Als u uitstapt bij station Heerhugowaard, kunt u óf een kwartiertje lopen naar de examenlocatie of een bus nemen naar bushalte Stadshart en vanaf daar 10 minuten lopen. Als u met de auto komt, kunt u gratis parkeren langs de weg waaraan het wijkcentrum te vinden is.

Adres

MFA De Horst
Van Eedenplein 5
1702 GW Heerhugowaard

Dichtsbijzijnde examens

Op locatie Heerhugowaard (NH)
Of zoek een andere locatie
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina