Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

Examenlocatie 'De Veste' - Hoofddorp

Op examenlocatie Sociaal Cultureel Centrum 'De Veste' in Hoofddorp kunt u VCA-VOL-, VCA-Basis- of VCU-VIL-examen doen. De Veste is een plek waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten, waar vergaderd kan worden en waar daarnaast allerlei activiteiten georganiseerd worden. Een keer per maand worden de zalen van De Veste verhuurd om er een VCA-examen te organiseren. Op deze locatie worden énkel examens afgenomen. Als u een VCA dagcursus wilt volgen, kunt u terecht bij onze cursuslocatie in Amsterdam.

De omgeving

Sociaal Cultureel Centrum 'De Veste' staat in de wijk Toolenburg-Oost. In de omgeving is veel water te vinden, waaronder op 10 minuten loopafstand Recreatieplas Toolenburg. In het gebouw waar het wijkcentrum in gevestigd is, bevindt zich ook een peuteropvang en een kinderopvang.

Bereikbaarheid

Wijkcentrum 'De Veste' is bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Als u met het openbaar vervoer komt, kunt u uitstappen bij bushalte Rustenburgpark, op 4 minuten loopafstand van de examenlocatie. Als u met de auto komt, bent u vanaf de N201 in een paar minuten bij de cursuslocatie. U kunt gratis parkeren langs de weg waar het wijkcentrum aan staat.

Adres

De Veste
Schuilenburg 3
2135 GJ Hoofddorp

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina