Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA-examenlocatie Hoogeveen "MFC de Magneet"

In Hoogeveen maken wij gebruik van de locatie van MFC de Magneet voor het afnemen van het VCA examen. Alle soorten VCA examens zijn mogelijk op deze locatie. VCA Basis in 18 talen, VCA Basis voorlees in 17 talen, VCA VOL in 4 talen en VCA VIL in 2 talen. Ook is er de mogelijkheid om een e-learning te boeken in de Nederlandse, Engelse of Poolse taal voor VCA Basis, VCA VOL en VCA VIL. U kunt dan thuis of op het werk in uw eigen tempo alle lesstof doornemen waardoor u de slagingskans verhoogt. 

Dagcursus

Ziet u het niet zitten om een e-learning te doen en thuis te leren, dan is een VCA dagcursus voor u wellicht geschikt. In Hoogeveenn bieden wij niet de dagcursus aan, dit is alleen een examenlocatie. De dichtsbijzijnde VCA cursus locatie is Punthorst. Hier wordt de VCA dagcursus gegeven door onze instructeur voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL.

In één dag leren onze gedreven instructeurs u de lesstof voor het VCA examen. Ook hier kunt u alle mogelijke VCA examensoorten afleggen. Boekt u bij ons een VCA dagcursus, dan krijgt u altijd een e-learning module om u thuis alvast voor te bereiden. Heeft u de e-learning helemaal doorlopen en onze VCA dagcursus gevolgd? Dan slaagt bijna iedereen in1keer. Mocht u toch niet geslaagd zijn, dan krijgt u van ons een gratis herexamen. Heeft u meerdere medewerkers die tegelijk het VCA diploma willen behalen, dan heeft u de mogelijk om een incompany VCA cursus te organiseren. Onze instructeur komt op uw eigen locatie en ook het VCA examen wordt hier afgenomen.

De locatie

Op onze examen locatie in Hoogeveen worden de VCA-examens afgenomen door een door VCAinfra erkend examenbureau. Dit examenbureau neemt de examens voor VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL bij u af op een laptop.

Bereikbaarheid

De VCA-examenlocatie in Hoogeveen ligt vlak bij de A37 en is goed bereikbaar met de auto. U kunt ook op de fiets of lopend komen. Op het eigen terrein is er voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina