Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA examen in Leusden

Op onze VCA examen locatie in Leusden kunt u alle mogelijke VCA examens doen. VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL in alle beschikbare talen. Tijdens het boeken kunt u kiezen voor een taal die bij u past. Ook is er voor VCA Basis de mogelijkheid om een voorleesexamen te doen. U krijgt dan door middel van de koptelefoon de vragen en antwoorden voorgelezen.

E-learning

Wilt u zich vooraf goed voorbereiden dan kunt u ook voor onze e-learning + examen kiezen. Voor maar € 45,00 extra krijgt u naast het examen een e-learning aangeboden. Hiermee kunt u thuis de lesstof en oefenvragen doornemen in uw eigen tijd en wanneer het u uitkomt. De e-learning is beschikbaar voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. De e-learning is in het Nederlands. Heeft u een voorleesexamen, dan krijgt u ook 15 minuten extra tijd voor uw examen.

Dagcursus

in1keerVCA.nl biedt op diverse locaties in Nederland ook dagcursussen aan. De dichtsbijzijnde locatie voor Leusden is Barneveld. Wilt u liever instructies ontvangen van onze instructeur boek dan een VCA dagcursus. De cursus is geheel verzorgd inclusief koffie, thee en lunch. Ook krijgt u vooraf een e-learning gratis meegeleverd zodat u zich kunt voorbereiden op de dagcursus. Tevens heeft u dan recht op een gratis herexamen als u de e-learning en de dagcursus heeft gevolgd.

Lesboek

Liever leren uit een lesboek in plaats vanaf een computer? Ook dat is mogelijk bij in1keerVCA.nl. Tijdens het bestelporces kunt u lesboek bijbestellen. In het lesboek staan ook oefenvragen en antwoorden zodat u zich optimaal kunt voorbereiden op uw VCA examen.

Geslaagd

Heeft u het examen afgerond, dan weet u direct of u geslaagd bent. De volgende werkdag staat u al geregistreerd in het Centraal Diploma Regsiter VCA. Binnen 14 dagen ontvangt u het VCA diploma en het pasje.

Locatie

Onze locatie in Leusden is goed bereikbaar vanaf de A28 en de A12. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de examenlocatie aanwezig.

VCM Leusden
Bedrijfsweg 5
3831 KE Leusden

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina