Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*

VCA-locatie Tiel "de Drumptse Hof"

Drumpt was een voormalig dorpje en is tegenwoordig een een wijk van de stad Tiel. De mascotte van Tiel is Flipje waarvan een standbeeld staat in het centrum van Tiel. Flipje was oorspronkelijk de mascotte van jamfabriek De Betuwe en werd in 1935 bedacht door reclamebureau Van Alfen. Van de avonturen van Flipje zijn diverse stripverhalen in boekvorm uitgebracht die gespaard konden worden door middel van bonnen op de producten van De Betuwe. In de stad van Flipje geven wij de diverse VCA cursussen zoals VCA Basis dagcursus en de  VCA VOL dagcursus. De Drumptse hof die ook dienst doet als wijkcentrum en zalencentrum is uitermate geschikt voor het geven van de VCA dagcursus. Overdag krijgt wordt er voor koffie en thee gezorgd en om 12 uur krijgt u een lunch.

De omgeving

Tiel is een oude hanzestad in ligt midden in de Betuwe en rivierenland en ligt in geklemd tussen de drie rivieren namelijk de Linge, het Amsterdam Rijnkanaal en de Waal. Hierdoor is in 1995 Tiel als eerste stad met circa 250.000 personen geëvacueerd vanwege het gevaarlijke hoge water in de Rijn, de Maas en de Waal. Tiel is vanouds een handelsstad met een varkensmarkt, veemarkt, koornmarkt, groenmarkt en een vismarkt. Later hebben er zich diverse industrieën gevestigd uit de metaal- fruit- chemische sector. Ook kende Tiel lange tijd diverse tin gieterijen. Tiel kent nu dus diverse industrieën waar het VCA diploma van belang is. Veilig werken met oog voor gezondheid en millieu is ook in deze industrieën belangrijk. Hiervoor kunt u bij in1keerVCA.nl uw VCA Basis of VCA VOL cursus boeken.

Bereikbaarheid

De Drumptse Hof is prima bereikbaar en ligt op 5 minuten rijden vanaf afslag 33 Tiel aan de A15. Bij de Drumptse Hof is voldoende parkeergelegenheid voor het gebouw. Ook vanuit de omliggende plaatsen is onze VCA cursus locatie in Tiel via de N323 en de N834 en N835 goed bereikbaar. Komt u met het openbaarvervoer dan is dit ook geen probleem. Vanaf station Tiel kunt u gebruik maken van een OV fiets en bent u binnen 5 minuten fietsen op onze VCA cursus locatie.

VCA cursus op locatie

U kunt er ook voor kiezen om een VCA incompany cursus op uw eigen bedrijf of locatie te organiseren. Onze instructeur komt naar u toe, geeft een dag les en aan het einde van de dag krijgt u het VCA basis examen of VCA VOL  examen. Zijn uw medewerkers geslaagd dan ontvangen ze het VCA diploma en de VCA pas. Handig en snel geregeld op uw eigen bedrijf.

Adres

in1keerVCA.nl
Drumptse Hof Wijkcentrum
De Balije 1
4003 GA  Tiel

Dichtsbijzijnde cursussen

Op locatie Tiel (GD)
Of zoek een andere locatie
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina