Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*

VCA examen in Hengelo

Voor een VCA examen kunt u bij in1keerVCA altijd terecht op één van onze locaties bij u in de buurt. Ook in Hengelo hebben wij een VCA examen locatie. U kunt hier een VCA examen doen voor VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL. Het VCA Basis examen is voor operationeel werkend personeel, het VCA VOL examen is voor oprationeel leidinggevenden, en VCU VIL is voor intercenten. Is diverse sectoren wordt er een VCA diploma gevraagd. Zonder dit VCA certificaat kunt u niet aan het werk. Het VCA examen bestaat uit een aantal verschillende soorten vragen zoals meerkeuze vragen, meerdere antwoorden goed, schuif vragen, plaatjes vragen, in de goede volgorde zetten vragen. Voor VCA Basis krijgt u 40 vragen, voor VCA VOL en VCU VIL krijgt u 70 vragen.

VCA Dagcursus

U kunt u kiezen voor VCA cursus waarbij u de hele dag les krijgt van éé'n van onze ervaren instructeurs. Tijdens deze VCA dagcursus krijgt u inzicht in de VCA lesstof en leert u alles wat nodig is om het VCA examen positief af te ronden. Tijdens de VCA dagcursus wordt de lesstof voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL gecombineerd. Dit kan omdat 80% van de lesstof uit VCA Basis bestaat.

Locatie

Onze VCA examen locatie ligt dicht bij de A1 en A35 en is ook goed bereikbaar vanuit Enschede, Almelo, Rijssen en Haaksbergen

in1keerVCA.nl
Hazenweg 30
7556 BM Hengelo.

Dichtsbijzijnde examens

Op locatie Hengelo
Of zoek een andere locatie
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina