Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels

✅ Nu ook dagcursus in Engels en Hongaars ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA examen in Hengelo

Voor een VCA examen kunt u bij in1keerVCA altijd terecht op één van onze locaties bij u in de buurt. Ook in Hengelo hebben wij een VCA examen locatie. U kunt hier een VCA examen doen voor VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL. Het VCA Basis examen is voor operationeel werkend personeel, het VCA VOL examen is voor operationeel leidinggevenden, en VCU VIL is voor intercenten.

In diverse sectoren wordt er een VCA diploma gevraagd. Zonder dit VCA certificaat kunt u niet aan het werk. Het VCA examen bestaat uit een aantal verschillende soorten vragen zoals meerkeuze vragen, meerdere antwoorden goed, schuif vragen, plaatjes vragen, in de goede volgorde zetten vragen. Voor VCA Basis krijgt u 40 vragen, voor VCA VOL en VCU VIL krijgt u 70 vragen.

VCA Dagcursus

U kunt u kiezen voor VCA cursus waarbij u de hele dag les krijgt van één van onze ervaren instructeurs. Tijdens deze VCA cursus in Hengelo krijgt u inzicht in de VCA lesstof en leert u alles wat nodig is om het VCA examen positief af te ronden. Tijdens de VCA dagcursus wordt de lesstof voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL gecombineerd. Dit kan omdat 80% van de lesstof uit VCA Basis bestaat.

Locatie

Onze VCA examen locatie ligt dicht bij de A1 en A35 en is ook goed bereikbaar vanuit Enschede, Almelo, Rijssen en Haaksbergen

in1keerVCA.nl
Hazenweg 30
7556 BM Hengelo.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina