Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA cursus in Rijssen

Op onze locatie in Rijssen kunt u onze VCA dagcursus volgen een VCA e-learning + examen of een VCA examen afleggen. Centraal gelegen in Overijssel is Rijssen goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Onze traningslocatie ligt tegenover het station en voor de auto zijn er voldoende parkeerplaatsen. Op onze locatie bij Edit Opleidingen waar wij gebruik maken van hun trainingsfacaliteiten bieden wij zowel VCA Basis als VCA VOL en VCU VIL aan. De dagcursus start om 8.00 en eindigd om 16.00 uur. Om 16.15 uur start het VCA examen. De cursusdag is geheel verzorgd. U krijgt koffie en thee en tussen de middag een lunch.

Edit opleidingen - VCA Cursus - in1keervca.nl

VCA VOL

De VCA VOL dagcursus is specifiek bedoeld voor personen die vanuit hun werk leidinggeven aan ander personeel. Dit kan een voorman, werkplaatschef, uitvoerder of afdelingshoofd zijn. Maar ook ZZP-ers moeten een VCA VOL diploma hebben. Deze eisen komen vanuit de VCA bedrijfscertificeringen. Bent u ZZP-er en heeft u een VCA Basis diploma dan kunt u geweigerd worden. De VCA VOL cursus en VCA VOL examen is een aanvulling op de VCA Basis cursus en het VCA Basis examen. 80% van het VCA VOL is gelijk aan het VCA Basis. U krijgt alleen extra les- en examenstof over leidinggeven zolas voorlichting en werkoverleg, taken en verantwoordelijkhedenvan uitzendbureaus en inleners, veilig gedrag bevorderen en preventie. Tijdens het examen krijgt u 70 vragen die 7000 punten waard zijn. Als u totaal 4580 haalt bent u geslaagd en ontvangt u van ons binnen twee weken een VCA diploma en een VCA pasje.

VCA Basis

Iedereen die geen leidinggevende functie heeft en geen ZZP-er is mag VCA Basis examen doen. De VCA Basiscursus is gericht op veiligheid, gezondheid en millieu en gaat over wetgeving, werkvergunningen, gevaarlijke stoffen, besloten ruimtes, werken met electriciteit, lassen, werken op hoogte etc. Heel veel onderwerpen die we in korte tijd behandelen. Onze instructeur geeft u op de cursusdag handvatten om het examen positief af te kunnen ronden. Tevens ontvangt u bij een dagcursus altijd een e-learningmodule zodat u zich thuis op de VCA cursus kunt voorbereiden. Door deze combinatie halen wij een hoog slagingspercantage. Heeft u de e-learning helemaal afgerond en de dagcursus gevolgd dan ontvangt u een gratis herexamen als u niet in 1 keer slaagt!

VCU VIL

De VCU VIL dagcursus en het VCU VIL examen is een uitbreiding op het VCA VOL examen. Het VCU VIL is speciaal bedoeld voor medewerkers van een uitzendbureau zoals intercedenten en intermediairs en is bedoeld om risico's in te kunnnen schatten voor hun uitzendkrachten.

Over in 1keerVCA.nl

in 1keerVCA.nl is een handelsnaam van Wincoop Veiligheidstrainingen BV een landelijk opererend VCA opleidingsinstituut en leidt jaarlijks duizenden kandidaten op voor het VCA examen. En met succes. in1keerVCA.nl heeft een hoog slagingspercentage. in1keerBHV.nl, in1keerEHBO.nl en in1keerARBO.nl maken ook onderdeel uit van Wincoop Veiligheidstraingen BV in Barneveld.

Locatie Rijssen

Edit Opleidingen
Reggesingel 44
7462 AK Rijssen

 

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina